reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A teraz nie ma ślubu konkordatowego raczej praktykowanego? 😜
Wtedy też od razu ksiądz ogarnia dokumenty z młodymi. Ale wymiana dokumentów to już potrwa.
Tak- ksiądz wysyła podpisane dokumenty do urzędu stanu cywilnego :) nie można mieć tylko kościelnego - można mieć sam cywilny a później (gdy się chce oczywiście) kościelny ale nigdy sam kościelny.

Miałam… czarne skórzane spodnie. 😁 i nie żartuję 😂
Ja miałam na sobie sukienkę z butiku za 170 zł i nie żałuję. Z moją skoliozą byłoby ciężko dopasować i tak, jakąś piękną sukienkę:) włosy, paznokcie i makijaż też sama zrobiłam 😆 czysto budżetowo

Załączniki

• 1000001918.jpg
    1000001918.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
Żebyście już miały pełny ogląd na moją dziwność, to powiem jeszcze tyle, że ja jestem wierząca. Ale na kościół jako instytucję jestem pogniewana od bardzo dawna. 😀

Na ładnego debila ja tu właśnie wychodzę. 😂
Aj tam - masz prawo nie wiedzieć:)
Np mój kuzyn był wychowawny w ŚJ a jego żona (już ex) była katoliczką i mieli ślub w kościele ale przy przysiędze kuzyn mówił przysięgę świecką a Ina z tymi kościelnymi wstawkami,do komunii klęczeli też razem ale tylko ona ją przyjęła. To dopiero był dziwny ślub

Ja miałam na sobie sukienkę z butiku za 170 zł i nie żałuję. Z moją skoliozą byłoby ciężko dopasować i tak, jakąś piękną sukienkę:) włosy, paznokcie i makijaż też sama zrobiłam 😆 czysto budżetowo
Strejser, Ty masz chyba mózgu skoliozę ❤️🥹
Jesteś przepiękna dziewczyna! 🥰
I przedobry człowiek. Nie zapominaj nigdy o tym.

reklama

Yyyyy...
Ile Ty masz tu lat? 😱 Bo wyglądasz na taką młodziutką dziewuszkę.

Do góry