reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Jakie to miłe co napisałaś 🥹❤️

U nas obecnie 22 a maksymalnie mają być 24 :D to brzmi lepiej niż 11 😅🤣

Niech zostanie Ci wynagrodzone za tą determinację! 🍀✊🏻

Najgorzej być na zmianie z jakąś francą 🙄

Przyganiał kocioł garnkowi 😅🤪

🤣🤣

Za dzieciaka jeździliśmy do Cieszyna na lody melonowe, mniam! 🥹❤️

Ja obecnie tylko Euthyrox 🤣
Mam przerwę od wszelkich supli, startuję od nowa we wrześniu 😊
Ooo 😄 a skąd jesteś ?

reklama
Dokładnie, biochemiczna to taka, gdzie pozytywne testy są, jest beta pozytywna nawet w malutkich wartościach, ale nie ma jeszcze zarodka.
Tak, ja napisałam odnośnie lekarzy, którzy uznają, że ciąża jest dopiero wtedy gdy widać serduszko. Czyli rozumiem, że biochem według takich "specjalistów" to nie ciąża, zarodek bez FHR to też brak ciąży i cp pul itd. to również brak ciąży. Paranoja.

Potem sa inne „problemy” wiec jak nie urok to sraczka.
To prawda 🫢 a z dziećmi nie ma łatwiej..

Dziewczyny rozpiszcie co bierzecie bo ja chyba grubo przesadzam 🫣
Rano na czczo Eutyrox
Pozniej żelazo sorbifer
Następnie NAC
Po śniadaniu
Wit d
Kwasy omega 3 6 9
Chlorella 😅
Kwas foliowy
Jod i selen
FeMe complex
Po południu
Kolagen i olej z wiesiołka
Na noc
Ashwaganda
Magnez
Eutyrox
Ferrytyna nisko i ciągle nie moge podbić
ja biorę witaminy z kwasem foliowym, niepokalanek, olej z wiesiołka i królowa z mathers protect 😁

Ale wydaje mi się, że jak już jest serduszko to to już biochem nie jest.
Tak powinno być ale potem różnie lekarze wpisują, czasem ciężko się połapać 🫣
Serio czasem pacjentki mają C4P2 a pacjentka mówi mi, że oprócz dwóch poronień miała jeszcze dwie ciąże biochemiczne których lekarz nie wpisał 🤷‍♀️ od czego to zależy? Nie mam pojęcia ale jako tako wytycznych lekarze nie mają
@kami1094 a cp wciągają jako ciąże no bo to też w wywiadzie jest bardzo ważna rzecz

Na szczęście dzięki Tobie już wiem 🩷
Beta 87,80
Progesteron 42,62

Ale dziwne uczucie….
Jest!! Pięknie 🥰🥰 już po cichu gratuluje 🤭😁😁

Na szczęście dzięki Tobie już wiem 🩷
Beta 87,80
Progesteron 42,62

Ale dziwne uczucie….
Gratulacje! :-) wiedziałam, a jak zobaczyłam tą dzisiejszą kreseczkę, to było wiadome, że beta będzie pozytywna :)

A tak w ogóle dzień dobry.. ☕

Powiedzcie mi dziewczyny, ostatnio zrobiłam z ciekawości amh i wyszło mi 1.0. Na wiek 42 to już to już raczej mało, czy średnio? Bo niby jestem „w widelkach“…( nigdy się tym nie interesowałam 😀).
Kurcze jakoś się czuję jakbym miała być chora, oczy jakieś czerwone, lekki ból głowy 🤕 nawet mój zegarek mi mówi … żebym się zrelaksowała bo mam wysoki puls.. mimo, że leżę 🤪😂

reklama
Do góry