reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dziewczyny rozpiszcie co bierzecie bo ja chyba grubo przesadzam 🫣
Rano na czczo Eutyrox
Pozniej żelazo sorbifer
Następnie NAC
Po śniadaniu
Wit d
Kwasy omega 3 6 9
Chlorella 😅
Kwas foliowy
Jod i selen
FeMe complex
Po południu
Kolagen i olej z wiesiołka
Na noc
Ashwaganda
Magnez
Eutyrox
Ferrytyna nisko i ciągle nie moge podbić

@Patii26 to blisko, ja też ze Śląska okolice Tychów więc jest nadzieja na pogodę 🥰

Biochemy jak są udokumentowane np betą to powinny liczyć się jako ciąża. Choć niektórzy lekarze liczą jak jest założona karta ciąży czyli moment pojawienia się serduszka 😊
Ale wydaje mi się, że jak już jest serduszko to to już biochem nie jest.

Rano na czczo Eutyrox
Pozniej żelazo sorbifer
Następnie NAC
Po śniadaniu
Wit d
Kwasy omega 3 6 9
Chlorella 😅
Kwas foliowy
Jod i selen
FeMe complex
Po południu
Na noc
Ashwaganda
Magnez
Eutyrox
  • Feroplex
  • Sanprobi IBS/ Sanprobi Barrier
  • Omega-3 Mother’s Protect
  • Bio Marin Medical Immuno & Neuro Lipids
  • Selen (selenometionina) – UNS
  • Chrom
  • Inozytol – UNS
  • Witamina D3+K2 Mother’s Protect/Krople D3 dr Jacobs
  • Pregna Start
  • Witamina B12 (Metylokobalamina) – Aliness lub UNS
  • Koenzym Q10 (ubiquinol) – Aliness lub UNS
To moje 🙈 i eutyrox oczywiście rano 😁

I dopiero kiedy ja zaczęłam dodawać tutaj fotki pozytywnych testów to zobaczyłam jakie jest tutaj wsparcie! Naprawdę laski jesteście wspaniałe i choć wielu na pewno ciśnie sie łza, że dlaczego to nie one (sama tak miałam) to naprawdę jesteście najlepsze🩷
Jutro pójdę na przyrost, i ewentualnie po nim przejdę na kwietniowe mamusie. A kwiecień to mój miesiąc - moje urodziny i rocznica ślubu.

Jakie to miłe co napisałaś 🥹❤️

A ja cieszę się jak szalona 🫣 u nas dzisiaj 12 stopni i jest tak cudownie rześko 😁

U nas obecnie 22 a maksymalnie mają być 24 :D to brzmi lepiej niż 11 😅🤣

@kami1094 zaznacz mi proszę nowy cykl

Ale podchodzę do niego z jeszcze większą determinacją 🤗

Niech zostanie Ci wynagrodzone za tą determinację! 🍀✊🏻

@unikke1 gratulacje! Kwiecień to piękny miesiąc 💕😁😁

dzień dobry z kawusia w ręku 😁 ☕
Przeżyłam wczoraj dzień w pracy ale miałam z taką szują, że parę razy myślałam, że otworzę okno i wyskoczę 🫣😅

Pogoda nie podoba mi 😣 18 jedziemy ze znajomymi i dzieciakami pod namioty na 4 dni, także ten fajnie…

Najgorzej być na zmianie z jakąś francą 🙄

Czy Wy możecie wreszcie przyjąć do wiadomości, że w złych myślach to ja wyrabiam tutaj średnią za wszystkie? 😂 Wy już nie musicie. Po co to sobie robisz? 🥹

Przyganiał kocioł garnkowi 😅🤪

@Eveline.eve Wiem bez słów. Laczek leci 😁

🤣🤣

Na Śląsku, dokładnie to Cieszyn 😁

Za dzieciaka jeździliśmy do Cieszyna na lody melonowe, mniam! 🥹❤️

Rano na czczo Eutyrox
Pozniej żelazo sorbifer
Następnie NAC
Po śniadaniu
Wit d
Kwasy omega 3 6 9
Chlorella 😅
Kwas foliowy
Jod i selen
FeMe complex
Po południu
Na noc
Ashwaganda
Magnez
Eutyrox

Ja obecnie tylko Euthyrox 🤣
Mam przerwę od wszelkich supli, startuję od nowa we wrześniu 😊

Nadal :( @Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania 😭😭 nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.

Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro 🤭

reklama
Nadal :( @Eveline.eve mi zerknęła i moja próbka pojechała z Wrocławia do Poznania 😭😭 nie wiadomo czy wyniki, dzisiaj czy jutro. Jak do wieczora nie będzie to będę pisała reklamację. Ale jutro niestety ale też czeka mnie wycieczka do Alabu - bo chciałam w tym samym labie zrobić przyrost. Ale w sumie nie wiadomo co będzie z jutrzejsza próbka XD
Więc mogę iść albo jutro znów do Alabu i czekać nie wiadomo ile, albo pójdę do luxmedu bo wyłudziłam skierowanie. I najwyżej skoczę drugi raz do luxmedu w poniedziałek, po 72h. W sumie doradźcie proszę, co byście zrobiły.

Czekam jak na szpilkach na ten wynik, bo chcę dać znać mojej lekarce. Teoretycznie według jej zaleceń na betę i progesteron miałam iść jutro 🤭
Ja to bym sobie odpuściła Alab, bo z drugą próbką mogą zrobić takie same jaja 😒

Do góry