reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

W Boże Ciało postanowiłam, że koniec z podjadaniem ;) strasznie zajadałam stres.
Zaczęłam liczyć kalorie z fitatu. Trochę mnie zdziwiło, że przy moim trybie życia wyliczyło mi, że spokojnie mogę jeść 2000kcal, myślalam, że będzie mniej. Ale w sumie zwykle i tak nie przekraczam 1600, nie specjalnie, tak wychodzi :) jem wszystko, po prostu mniej. 4 posiłki dziennie.
Mam już -6 kg :D

Może spróbuj sobie też tak liczyć? Na początku wszystko ważyłam, teraz już czasem wiem ile ;)
Licze licze :D mi akurat wyliczylo malo, nie wiem czemu, jem jeszcze mniej nic wyliczylo, od stycznia do marca jakos sie trzymalam, a pozniej moja glowa odpuscila… ale od lipca wrocilam :D tak czy siak -10 obecnie jest, ale jakos 2 tyg mi wszystko stoi w miejscu i juz sie wkurzam…

reklama
Licze licze :D mi akurat wyliczylo malo, nie wiem czemu, jem jeszcze mniej nic wyliczylo, od stycznia do marca jakos sie trzymalam, a pozniej moja glowa odpuscila… ale od lipca wrocilam :D tak czy siak -10 obecnie jest, ale jakos 2 tyg mi wszystko stoi w miejscu i juz sie wkurzam…
Eee to i tak ładnie. Ciekawe jak on to wylicza, ja sprawdzałam w kilku kalkulatorach, bo nie wierzyłam, ale w kazdym wychodzilo tak samo i mnie to szokuje, bo ja się bardzo mało teraz ruszam 🙈 ale powolutku idzie. Chciałabym jeszcze -10, ale nie mam daty końcowej.

Ale też mam tak, że najpierw mocno leci, potem 2 tygodnie stoi, potem znowu coś leci, potem stoi 🤣 i tak się kręci.

Eee to i tak ładnie. Ciekawe jak on to wylicza, ja sprawdzałam w kilku kalkulatorach, bo nie wierzyłam, ale w kazdym wychodzilo tak samo i mnie to szokuje, bo ja się bardzo mało teraz ruszam 🙈 ale powolutku idzie. Chciałabym jeszcze -10, ale nie mam daty końcowej.

Ale też mam tak, że najpierw mocno leci, potem 2 tygodnie stoi, potem znowu coś leci, potem stoi 🤣 i tak się kręci.
Ja wyliczam na roznych i daje mi z 400 wiecej i mniej wiecej wszystkie wokol tej liczby sie kreca, a fitatu cos srednio :D ale moze wlasnie podniose troche kcal i zobacze co sie bedzie dzialo, bo teraz czuje ze za malo i nie mam sily bawet zeby za duzo sie ruszac w ciagu dnia… ja mam jeszcze 20 do zgubienia 😰 a wszystko to pozostalosci covidowe jak pozamykali wszystko i czlowiek siedzial w domu i jadl.. masakra, tyle lat minelo, a nic z tym nie zrobilam

reklama
Do góry