loumarie
Fanka BB :)
Zrobiłam placki ziemniaczane. O jak chrupią. Dziś że śmietanka i surówką z kapusty, wczoraj były z sosem... Ale mi się chciało
Przekonałaś, kartofle mi mąż obiera właśnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam placki ziemniaczane. O jak chrupią. Dziś że śmietanka i surówką z kapusty, wczoraj były z sosem... Ale mi się chciało
Boże ale bym zjadła, takie tłuste z cukremPrzekonałaś, kartofle mi mąż obiera właśnie![]()
Boże ale bym zjadła, takie tłuste z cukremmuszę poprosić teściową
![]()
Ja dwa dni temu zrobiłam z 1kg ziemniaków dla mnie i męża, bo syn nie je i jednogłośnie uznaliśmy, że następnym razem muszę zrobić z 2kg.Ja zaczęłam obierać ziemniaki, ale młoda się obudziła i nie dała uspokoić tatusiowi. Więc ja poszłam do niej, a on obrał ziemniaki i starł na tarce. Bo tylko ja placki, oni jeśli makaron z sosem. No i znowu dostaje ślinotoku. Dobrze, że nie mam więcej ziemniaków.
A ja chcę budyń ale nie mam siły się podnieść i zrobić