reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
No piękne wyniki ❤️
Powiedzenia z @niezapominajka876 w przyrostach 🤞🤞

Oby była udana wizyta 😊

Witam się z kawusią w ręku ☕😊
ja miałam mieć przypuszczalną owulację sobota/niedziela a dzisiaj wg testów i objawów powinna być jutro także mam przesunięcia a mąż ledwo zipie 😅😅
No to u mnie tak samo, testy owulacyjne pokazywały ze owulka w sobotę, kalendarzyk że w niedzielę a mąż już wczoraj miał lekko problem żeby skończyć 🙈 ale na szczęście udało mu się a później się z tego śmialiśmy więc jest okej ☺️

Mój okres leci sobie ze mną w kulki. Gdzie on kurde jest? Brzuch mnie nie boli, nie ma plamienia nawet takiego na doczepne. Ile ja mam się zastanawiać nad nim? Nawet śluz się nie zmienił. Nóż kurde bele, niech przychodzi bo trzeba zaczynać kolejny cykl! Jedyne co może zwiastować, że kiedyś przyjdzie to fakt, że jestem nerwowa.

Mój okres leci sobie ze mną w kulki. Gdzie on kurde jest? Brzuch mnie nie boli, nie ma plamienia nawet takiego na doczepne. Ile ja mam się zastanawiać nad nim? Nawet śluz się nie zmienił. Nóż kurde bele, niech przychodzi bo trzeba zaczynać kolejny cykl! Jedyne co może zwiastować, że kiedyś przyjdzie to fakt, że jestem nerwowa.
A ta nerwowowsc to niezawodny zwiastun😅

No to u mnie tak samo, testy owulacyjne pokazywały ze owulka w sobotę, kalendarzyk że w niedzielę a mąż już wczoraj miał lekko problem żeby skończyć 🙈 ale na szczęście udało mu się a później się z tego śmialiśmy więc jest okej ☺️
Najważniejsze, że się udało 😁 teraz czekać na efekty 😁❤️
Ja dzisiaj daje spokój bo też idę na noc, jak jutro ma być owulka to może zdążymy jeszcze wieczorem 🤪

No i będę miała testowanie parę dni przed urodzinami męża tak więc, kto wie może będzie dodatkowy prezent urodzinowy 🥰

A ta nerwowowsc to niezawodny zwiastun😅
Chyba tak, albo fakt, że stresuje się, że nagle przyjdzie fala jak w drugim dniu. Odrazu z grubej rury, bez taryfy ulgowej i sygnałów ostrzegawczych. Raz w życiu tak miałam, że odrazu poszło jak z kranu. Ale wtedy nie byłam przygotowana na taki cios. Pranie ubrań to jedno ale fotel w samochodzie było trudniej ogarnąć bo mnie napadło w korku. Od tego czasu rącznik że mną w samochodzie jeździ awaryjnie. ;o

@niecierpliwamatka będziesz jeszcze testować w tym cyklu? 🤗 @Kejti9247 jak sytuacja u Ciebie? 😊
U mnie dzisiaj biało, ale nie poddaje się w sikaniu bo nie do końca jestem pewna kiedy była owu - podejrzewam że pomiędzy 1-3.08. Pytanie tylko czy była, czy znowu moj pęcherzyk poleciał w kulki i nie pękł 👹 powieki utwierdzam się w przekonaniu że bez stymulacji i ovitrelle nigdy to nie wyjdzie samo z siebie 🥲

U mnie dzisiaj biało, ale nie poddaje się w sikaniu bo nie do końca jestem pewna kiedy była owu - podejrzewam że pomiędzy 1-3.08. Pytanie tylko czy była, czy znowu moj pęcherzyk poleciał w kulki i nie pękł 👹 powieki utwierdzam się w przekonaniu że bez stymulacji i ovitrelle nigdy to nie wyjdzie samo z siebie 🥲
A często Ci się zdarzało że nie pękał pęcherzyk?

reklama
A często Ci się zdarzało że nie pękał pęcherzyk?
Nie wiem jak wynika z Waszych obserwacji, ale czytałam, że jeśli faktycznie pęcherzyk nie pęknie to jedną z oznak jest to, że nie ma tak gwałtownej zmiany ze śluzu płodnego w niepłodny. Wtedy przez brak działania progesteronu ten śluz jest niby taki "mieszany", bez ewidentnego przejścia z jednej formy w drugą.
@Kejti9247 trzymam kciuki, żeby jednak nie było tak jak myślisz. 🤗
@Gryfin a Ty nie denerwuj się na zapas - w razie czego polecisz z zastrzykiem i będzie w porządku! 🤗

Do góry