Idę, chodziłam w 3 ostatnich ciążach, dla mnie jest dość ważne.A na usg 3 trymestru się zapatrujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę, chodziłam w 3 ostatnich ciążach, dla mnie jest dość ważne.A na usg 3 trymestru się zapatrujesz?
Idę, chodziłam w 3 ostatnich ciążach, dla mnie jest dość ważne.
Dla mnie głupota, nawet na mamusiach mam dziewczyne, której córce wykryli zmiany w mózgu właśnie na 3 prenatalnych.Pytam, bo często czytam że Panie omijają![]()
Dla mnie głupota, nawet na mamusiach mam dziewczyne, której córce wykryli zmiany w mózgu właśnie na 3 prenatalnych.
Aż tak nie wiem, tam ogólnie wyszła wada genetyczna, ale myślę że zawsze w szpitalu przed porodem mając takie info są przygotowani na różne możliwości, na tym trzecim są oceniane przepływy, wody płodowe itd, no myślę że warto iśćA udało im się coś lekarzom z tym zmajstrować?
Weź sie zamień bo ja mam już dość ciąży a ona się dopiero zaczelaJejciu dopiero co miałam pierwsze prenatalne![]()
Weź sie zamień bo ja mam już dość ciąży a ona się dopiero zaczelanie mogłoby się zapłodnić i max tydzień urodzić?