reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Wszystko dobrze 😊 Z USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?
W ogóle wkleję Wam zdjęcie z USG które strasznie mnie rozczuliło 🥹

Załączniki

• IMG_2150.jpeg
    IMG_2150.jpeg
    612,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Wszystko dobrze 😊 Z USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?

Ja chodzę do Premium Medical i tam normalnie wszystko można zrobić na NFZ. Ale nie wiem czy przyjmują osoby, które nie są pacjentkami i ile się wtedy czeka.

Ale dobra jakość zdjęcia ❤️

Dziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.
Jeśli jest można się dopisać to też poproszę 😅 Raczej będę się częściej odzywać 🤭

Ale piękne zdjęcie! Ja wczoraj też 9+5 to tym bardziej miło podpatrzeć po zdjęciach innych jak dzidzia może już wyglądać ☺️

No piękne to zdjęcie! :)
Jakiś super sprzęt tam musi być... u mnie póki co same takie... dinozaury :D
Czekam na te prenatalne za tydzień, żeby zobaczyć coś wyraźniej :)

reklama
Hej! Ja już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, a to dopiero za tydzień w czwartek. Dziś byłam w pracy popakować swoje rzeczy, bo od 1 września idę na zwolnienie. I już widziałam niektóre 'pytające' oczy. To już będzie połowa 12 tygodnia,a czuję się różnie. Jak coś porobię to mnie brzuch lekko ciągnie,więc wiem, że ciężko byłoby pracować.

Do góry