Wszystko dobrzeI jak?

W ogóle wkleję Wam zdjęcie z USG które strasznie mnie rozczuliło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrzeI jak?
Wszystko dobrzeZ USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?
W ogóle wkleję Wam zdjęcie z USG które strasznie mnie rozczuliło![]()
Ooo! Do jakiego doktora chodzisz?Ja chodzę do Premium Medical i tam normalnie wszystko można zrobić na NFZ. Ale nie wiem czy przyjmują osoby, które nie są pacjentkami i ile się wtedy czeka.
Ale dobra jakość zdjęcia![]()
Jeśli jest można się dopisać to też poproszęDziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.
Ale piękne zdjęcie! Ja wczoraj też 9+5 to tym bardziej miło podpatrzeć po zdjęciach innych jak dzidzia może już wyglądaćWszystko dobrzeZ USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?
Przesłałam twój nick, @Olcia2052 i @natuska2025Jeśli jest można się dopisać to też poproszęRaczej będę się częściej odzywać
![]()
W.F.Ooo! Do jakiego doktora chodzisz?![]()
No piękne to zdjęcie!Wszystko dobrzeZ USG 9+5. Skierowanie na prenatalne w pierwszej połowie września. Już nawet w jednym miejscu byłam się zapisać, ale babka mówi że z PZU zrobię prenatalne natomiast pappa i hcg 500zł. Więc szukam całościowo na NFZ i jutro będę dzwonić w Warszawie. Bo pappa i hcg też jest refundowane prawda?