reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A woda z sodą? Raz w życiu miałam zgagę, wtedy nie widziałam co to i wyłam z bezsilności, w końcu pomyślałam, że może zgaga i znalazłam sposób na wypicie wody z łyżeczką sody. Pomogło. Tylko nie wiem czy w ciąży można
Nie słyszałam o tym sposobie. Ale dzisiaj miałam wizytę u swojej prowadzącej i powiedziała, że jak będzie tak źle jak wtedy, to przez parę dni mogę sobie pobrać któryś z leków z -prazol w nazwie, mimo że pewnie farmaceuci od razu powiedzą, że w ciąży nie można. A przy łagodniejszych epizodach brać te typu Rennie, Manti itp. I na koniec nie pocieszyła, bo powiedziała, że rzeczywiście już do końca ciąży może tak zostać 😓

reklama
Tak pisałyście o kolorach, ubraniach....jak ja widzę róże i falbanki to 🤮 podwójnie...
Za to kocham stonowane kolory ale np są fajne printy typu dear Sophie czy inne podobne, to lubię 😄
Moje dzieci dziś 😆
20250826_151336.jpg

Nie słyszałam o tym sposobie. Ale dzisiaj miałam wizytę u swojej prowadzącej i powiedziała, że jak będzie tak źle jak wtedy, to przez parę dni mogę sobie pobrać któryś z leków z -prazol w nazwie, mimo że pewnie farmaceuci od razu powiedzą, że w ciąży nie można. A przy łagodniejszych epizodach brać te typu Rennie, Manti itp. I na koniec nie pocieszyła, bo powiedziała, że rzeczywiście już do końca ciąży może tak zostać 😓
Oj tak, niestety 😒 mi zostawało do końca, a im większy brzuch tym gorzej..

Współczuję, ja się tego najbardziej boję. Z synem przeszlam ciążę raczej dość dobrze, dziewczyny miały zgagę, hemoroidy a ja nic. To ciekawe co mnie teraz czeka 😬

reklama
Do góry