loumarie
Fanka BB :)
Lol pierwszego jeszcze nie ma a ten drugie by robił xd
Co nie xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lol pierwszego jeszcze nie ma a ten drugie by robił xd
Ja tak powiedziałam przy wyborze wózka że bierzemy droższy bo kolejne dzieci będą używać na co mój mąż „najpierw wypchnij to”Co nie xD
Ja tak miałam kilka nocy temu, do 6:30 oka nie zmrużyłam…Stara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłamobudziłam się wykręcona o 3 nad ranem ale bałam się nawet wody wypić bo nawet po niej miałam zgagę z jakimś refluksem. Nie wiem co to było w życiu tak nie miałam fuuuuuj.
Ja nie lubię ubierać dziecko w motywy z bajek, których nie zna i nie ogląda. A tu przy zmianie z niemowlaka na dziecko, czyli od 98 czeka DC, Marvel, Spongebob i MinecraftZ ciuchami to temat rzeka, teraz jeszcze jakos dla chlopcow sa, nawet mysle ze juz dla duzych to ladniejsze niz dla dziewczynek, ale wlasnie do 10 lat to nie ma w czym wybierac… lapalam sie na tym, ze czasem bralam 2 te same koszulki, bo kompletujac kilka po prostu koncza sie mozliwosci… o ile kolor obojetny tak nie ma normalnych koszulek dla dzirwczynek tylko a to kokardka a to falbanka, ewentualnie brokat![]()
Z wozkiem tez gondole mialam uzywana, a spacerowke kupilam jaka chcialam i bylam tak zadowolona, ze mimo modelu sprzed pewnie 10 lat kupie identyczna![]()
Co nie xD