reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
My mielismy ciuchy po kuzynkach, dwie dziewczynki. I w sumie nie było różu, bo kuzynka nie ubierala, falbanek też nie, reszta obojętneU mnie beż i biel to też zabieg celowy, po prostu takie ciuchy są zwyczajnie obojętne płciowo.
Klemensa
Kiedyś różowy był dla chłopców a niebieski dla dziewczynek. Ja się śmiałam że jak będzie chłopiec to kupię różowy wózek żeby mogli pytać „dziewczynka?” A mój mąż odpowiadać „nie” i iść dalejNiby nie mają, moja córka bardzo lubi niebieski. I często słyszę, że ładny chłopczyk.

Klemensa
Ja mam printy w samoloty o auta dla małejMy mielismy ciuchy po kuzynkach, dwie dziewczynki. I w sumie nie było różu, bo kuzynka nie ubierala, falbanek też nie, reszta obojętnea znowu po nas ciuchy poszly do kolejnej kuzynki to były rózne rzeczy i dopóki nie było printów w auta to było spoko
![]()

Lady Loka
W sumie kuzynka, ktora brała po nas też stwierdzila, że jej mało co przeszkadzaJa mam printy w samoloty o auta dla małej![]()

Ale mam wrażenie, że printy chłopięce są bardziej uniwersalne niż dziewczęce.
To nawet widać było jak kupowalismy zestawy body. Był zestaw biały, niebieski i różowy. No i na chłopca to biał i niebieski, ale na dziewczynkę w sumie wszystkie 3 są ok, więc te niebieskie się kończyly błyskawicznie.
Klemensa
Ja kupuję co mi się podoba, jak kupiłam różową kurteczkę w króliczki to się śmiałam że jednak będzie chłopiec i i tak mu to założę i będzie tak chodziłW sumie kuzynka, ktora brała po nas też stwierdzila, że jej mało co przeszkadza
Ale mam wrażenie, że printy chłopięce są bardziej uniwersalne niż dziewczęce.
To nawet widać było jak kupowalismy zestawy body. Był zestaw biały, niebieski i różowy. No i na chłopca to biał i niebieski, ale na dziewczynkę w sumie wszystkie 3 są ok, więc te niebieskie się kończyly błyskawicznie.

loumarie
My mielismy ciuchy po kuzynkach, dwie dziewczynki. I w sumie nie było różu, bo kuzynka nie ubierala, falbanek też nie, reszta obojętnea znowu po nas ciuchy poszly do kolejnej kuzynki to były rózne rzeczy i dopóki nie było printów w auta to było spoko
![]()
No ja lubię np printy w zwierzątka.
Bo płci nie znam, a czy syn czy córka to może chodzić w misiu czy w liskach, jak kupie różowe tutu no to ciężko by syna w to ubrać.

A też mam plan może na wszelkie w zachować te ciuszki, bo mąż coś mi burczy ostatnio, że on to może by drugie chciał (ta, najpierw niech sobie poradzi pierwszym ale ok).
Klemensa
Ale na cholerę dziecku jakiemukolwiek różowe tutu przecież to niewygodne jestNo ja lubię np printy w zwierzątka.
Bo płci nie znam, a czy syn czy córka to może chodzić w misiu czy w liskach, jak kupie różowe tutu no to ciężko by syna w to ubrać.
A też mam plan może na wszelkie w zachować te ciuszki, bo mąż coś mi burczy ostatnio, że on to może by drugie chciał (ta, najpierw niech sobie poradzi pierwszym ale ok).
reklama
Lady Loka
No pewex! My same takie mieliśmy na początku, dopiero jak młody pokochał koparki to zaczęłam faktycznie w takie budowlane motywy iśćNo ja lubię np printy w zwierzątka.