Kosinka94
Moderator
Jednym fotelikiem?No ja myślałam o czarnym, ale nie chciałam żeby wyszło, że dziecku kolory z życia zabieram i całą radość.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednym fotelikiem?No ja myślałam o czarnym, ale nie chciałam żeby wyszło, że dziecku kolory z życia zabieram i całą radość.![]()
Oo witaj w moim świecie, mam tak co ciazeStara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłamobudziłam się wykręcona o 3 nad ranem ale bałam się nawet wody wypić bo nawet po niej miałam zgagę z jakimś refluksem. Nie wiem co to było w życiu tak nie miałam fuuuuuj.
Moje będzie kolorowym ptakiemYyyy a czemu głupia?
Pytam bo znając życie, moje dziecko będzie w pełni beżowe.![]()
Jak będę miała córkę to zamierzam w jej szafie mieć tylko róż i falbankiMyslalam,ze moje dziecko tez bedzie bezoweale moja mama poszla na zakupy i będzie rozowe
![]()
Mój syn też, bo bardzo podobają mi się dzieci w kolorzeMoje dziecko nigdy nie było beżowe
A teraz wybiera sobie ciuchy sam i wszędzie musi być "Masial" z psiego patrolu
Kazdy ma swoje preferencjeMój syn też, bo bardzo podobają mi się dzieci w kolorze![]()
No moja mama to bierze pierwsze z brzeguJa tez zwykle wybieram bardziej stonowane polaczenia, chociaz jak byl maly i wracal od babci to takie zestawienia nawet mi sie nie snilyale znow tak jak @Lady Loka jak gora kolorowa, to dol spokojny