reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A co do zgagi… mialam tak podobnie 😂 ale mleko mi pomagalo, po lyczku, koniecznie zimnego z lodowki, spanie na polsiedzaco i wolalam sie nawet nie odzywac bo kazde slowo ja wywolywalo :D nie tesknie za tym, bardzo :D
No to mnie tak mąż posadził na wieży z poduszek i kazał sączyć colę po łyczku a ja nawet się oddychać bałam. Jak się obudziłam o 3 to tak mi się pić chciało ale nic nie paliło więc nie chciałam ryzykować. Cokolwiek nie zjem nie wypiję to mam jakieś przeboje, co tu się dziwić że mało tyję jak ja się jeść i pić boję 🤣 no ale dobra damy radę jakoś. Póki co, odpukać, dzisiaj jest ok 🫣 oby tak zostało bo chcę odespać bo niby teraz jest czas na spanie a tu co chwilę siku, niewygodnie, zgaga, kopniaki, nie nadążam 🤣

Ja rozowy tez bym wybrala, umieralabym po raz 2, trudno :D

Ciuchy bezowe to spoko, ale fotelik upackany wszystkim czym sie da, w przypadku fotelika czarny to naibardziej bezpieczny wybor 😂 a ze nie pierze sie tego tak czesto… :p

I nas w sumie 1 fotelik nie był upackany. Ostatnio go wyjęłam żeby sprawdzić w jakim stanie jete, jest dobrze. Nigdy jeszcze nie był prany. Pewnie w grudniu się go trochę odświeży.

Ja rozowy tez bym wybrala, umieralabym po raz 2, trudno :D

Ciuchy bezowe to spoko, ale fotelik upackany wszystkim czym sie da, w przypadku fotelika czarny to naibardziej bezpieczny wybor 😂 a ze nie pierze sie tego tak czesto… :p

No ja myślałam o czarnym, ale nie chciałam żeby wyszło, że dziecku kolory z życia zabieram i całą radość. 🤣

reklama
Do góry