reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A mleko nie pomaga? Szklanka zimnego? 😁
Stara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłam 🤣 obudziłam się wykręcona o 3 nad ranem ale bałam się nawet wody wypić bo nawet po niej miałam zgagę z jakimś refluksem. Nie wiem co to było w życiu tak nie miałam fuuuuuj.

Stara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłam 🤣 obudziłam się wykręcona o 3 nad ranem ale bałam się nawet wody wypić bo nawet po niej miałam zgagę z jakimś refluksem. Nie wiem co to było w życiu tak nie miałam fuuuuuj.

Dobrze, że miałaś wieżę z poduszek bo jeśli miałoby Ci zarzucać z żołądka to tak się można zadławić. :/

Ja bym zjadła pomarańcza , ale mam po nich zgagę. Chociaż dzisiaj też była, a nie wiem po czym bo dziś głównie woda.
Ja poprzedni fotelik to miałam turkusowy. Obecnie jest szary, bo z kolorów na miejscu był najładniejszy.

reklama
A co do zgagi… mialam tak podobnie 😂 ale mleko mi pomagalo, po lyczku, koniecznie zimnego z lodowki, spanie na polsiedzaco i wolalam sie nawet nie odzywac bo kazde slowo ja wywolywalo :D nie tesknie za tym, bardzo :D

Do góry