loumarie
Fanka BB :)
Zgaga całą noc, spałam na siedząco, zdecydowanie najfajniejszy to był etap ta ostatnia nocka![]()
A mleko nie pomaga? Szklanka zimnego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgaga całą noc, spałam na siedząco, zdecydowanie najfajniejszy to był etap ta ostatnia nocka![]()
Stara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłamA mleko nie pomaga? Szklanka zimnego?![]()
Nie po to mam córkę by nie wziąć juziowego!Popieram kolor!![]()
Stara nic nie pomagało, migdały mleko imbir tabletki na zgagę, mąż mnie colą poił i poduszki mi ułożył żebym siedziała aż zasnęłamobudziłam się wykręcona o 3 nad ranem ale bałam się nawet wody wypić bo nawet po niej miałam zgagę z jakimś refluksem. Nie wiem co to było w życiu tak nie miałam fuuuuuj.
Miałam avionauta, jest ekstraZamówiłam avionauta z bazą, jutro mi go zainstalują![]()
Liczę że to pierwsza o ostatnia taka akcja, do teraz nie wiedziałam co to zgagaDobrze, że miałaś wieżę z poduszek bo jeśli miałoby Ci zarzucać z żołądka to tak się można zadławić. :/
Liczę że to pierwsza o ostatnia taka akcja, do teraz nie wiedziałam co to zgaga![]()
O to mój ulubiony zabobonA może to młoda czuprynę wyhodowała sobie![]()