Klemensa
Fanka BB :)
Odbiór fotelika i wózka i ogarnięcie ubezpieczenia auta, bo to akurat na mnie jestEee pewnie i tak już Ci niewiele co zostało do ogarnięcia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odbiór fotelika i wózka i ogarnięcie ubezpieczenia auta, bo to akurat na mnie jestEee pewnie i tak już Ci niewiele co zostało do ogarnięcia![]()
A powiedziałaś od którego poniedziałku?Dej!
Aż mi ślinka pociekłaNa szczęście mąż był w sklepie i wrócił z Pieguskami i Delicjami dla swojej najwspanialszej żonki
To tyle z mojej diety od poniedziałku, może zacznę od 1go
![]()
W weekend ogarnę
A powiedziałaś od którego poniedziałku?![]()
Dawaj adres, dojda juz pewnie suche, ale sens sie zachowaDej!
Aż mi ślinka pociekłaNa szczęście mąż był w sklepie i wrócił z Pieguskami i Delicjami dla swojej najwspanialszej żonki
To tyle z mojej diety od poniedziałku, może zacznę od 1go
![]()
Mnie teżJa się pomarańczą zajadam.
Jakoś mnie ostatnio ochota na pomarańcze naszła to teraz muszę wyjadać co zakupiłam.![]()
Mnie teżwłaśnie zjadłam ostatnia...
No kuwa też miałam wiecejMnie poniosło i mam ich więcej
Mąż mówi, że nie chce bo to nie święta żeby pomarańcze jeść![]()
No akurat się kończy ubezpieczenie a wózek i fotelik już miesiac czekają to podjadę niech zamontują