Klemensa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ona trochę wiedźma jest bo często ma rację co do terminu dziewczyn albo tego czy SN czy cc więc trochę się cykam

Trochę się zestresowałam nie powiemO kurde, no to zobaczymy czy będzie miała rację
 spakuję się niedługo no i ogarnę to co mam póki jeszcze się za kierownicą mieszczę a potem zobaczymy
 spakuję się niedługo no i ogarnę to co mam póki jeszcze się za kierownicą mieszczę a potem zobaczymy 
To odważna jesteś, powiem CiMam czasi tego się trzymam

Moje dziecko przed 37+0 nigdzie nie idzieTo odważna jesteś, powiem Ci
 ładnie poprosiłam
 ładnie poprosiłam 
Trochę się zestresowałam nie powiemspakuję się niedługo no i ogarnę to co mam póki jeszcze się za kierownicą mieszczę a potem zobaczymy

Poszczuje Was troche rogalikami z nutella jakby ktorejs bylo malo cukru na wieczor
Dobrze, ze moje dziecko docenia i malo kiedy marudzi przy slodkim

Na szczęście mąż był w sklepie i wrócił z Pieguskami i Delicjami dla swojej najwspanialszej żonki
 Na szczęście mąż był w sklepie i wrócił z Pieguskami i Delicjami dla swojej najwspanialszej żonki 
 To tyle z mojej diety od poniedziałku, może zacznę od 1go
 To tyle z mojej diety od poniedziałku, może zacznę od 1go