reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Często, ja mam teraz po 2 tyg i potem co tydzień a tak to co 4 tyg było. Nie wiem kiedy to minęłoZa tydzień znowu do lekarza... dżizys. Lekarka prowadząca mi się wycwaniła ostatnio i umawia mnie już co 3 tygodnie, a nie 4.![]()

Angiee
To mój już jest na etapie, że wyjdzie i sam wraca np po bluzęWiempoza tym też przyzwyczaił się jak było gorąco, bo biegał po ogrodzie bez spodni, a teraz się zrobiło zimno i on jeszcze nie łapie, że trzeba się cieplej ubrać.
Roma_ntiko
Mój syn też takie ma, tylko białe jak wiedźminZresztą synkowi jeszcze chwilę temu też plotlam i nie tylko ja, bo że zlobka wracał zawsze z super fryzuraZobacz załącznik 1718022
Lady Loka
Jak przypomnę, że mamy bluzę to czasem powie, że chceTo mój już jest na etapie, że wyjdzie i sam wraca np po bluzę
Angiee
Tak tak, mój po prostu już chyba z tego wyrósłJak przypomnę, że mamy bluzę to czasem powie, że chceale też Twój jest starszy
![]()

loumarie
Często, ja mam teraz po 2 tyg i potem co tydzień a tak to co 4 tyg było. Nie wiem kiedy to minęło![]()
Chociaż w sumie jak prywatnie chodzę to im na rękę umawiać co 3, a nie co 4.

xewee
Moderator
Moze zapytaj jaki jest powód umawiania co 3 tygodnie na następnej wizycie i zawsze możesz teraz wizyte przesunąć o tydzień, bo cos Ci jednak nie pasuje xDChociaż w sumie jak prywatnie chodzę to im na rękę umawiać co 3, a nie co 4.![]()
reklama