reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Też chodzę prywatnieChociaż w sumie jak prywatnie chodzę to im na rękę umawiać co 3, a nie co 4.![]()

93kora
Te przygotowania do szkoły wyciągają ze mnie siły. Nie taki zeszyt, takie nie ołówki to nie albo o takie może być. I w sumie jadę dzisiaj 3 raz do sklepu bo brakujące rzeczy plus muszę kupić buty po szkole gdzieś no i ciuchy przecież też bo powyrastał mi młodzieniec
.
Jak sobie pomyślę ,że znowu będę wstawała za 5:50 to aż mnie trzęsie ale co zrobić mus to mus

Jak sobie pomyślę ,że znowu będę wstawała za 5:50 to aż mnie trzęsie ale co zrobić mus to mus
Hermeneg
Dzień dobry Bździągwy 
Dzisiaj do kawusi
️ serwuję też brownie z cukinii więc @Kaalaa nawet Ty na diecie się możesz skusić 
@93kora u nas na szczęście szkolne zakupy wzięli na siebie teściowie bo dzisiaj zawozimy im wnuczkę i zostaje u nich do piątku. Skoro sami chcieli to nie będziemy z mężem odmawiać

Dzisiaj do kawusi

@93kora u nas na szczęście szkolne zakupy wzięli na siebie teściowie bo dzisiaj zawozimy im wnuczkę i zostaje u nich do piątku. Skoro sami chcieli to nie będziemy z mężem odmawiać

Kosinka94
Moderator
Kupujesz sama i mu nie pasuje, czy kupicie i nagle w domu się okazuje, że nie takie chce?Te przygotowania do szkoły wyciągają ze mnie siły. Nie taki zeszyt, takie nie ołówki to nie albo o takie może być. I w sumie jadę dzisiaj 3 raz do sklepu bo brakujące rzeczy plus muszę kupić buty po szkole gdzieś no i ciuchy przecież też bo powyrastał mi młodzieniec.
Jak sobie pomyślę ,że znowu będę wstawała za 5:50 to aż mnie trzęsie ale co zrobić mus to mus![]()
Kaalaa
Jak czarownica normalnie, bo brownie tak za mna chodzi! Ze 3 tygodnie o tym mysle, ale jeszcze sie opieramDzień dobry Bździągwy
Dzisiaj do kawusi️ serwuję też brownie z cukinii więc @Kaalaa nawet Ty na diecie się możesz skusić
@93kora u nas na szczęście szkolne zakupy wzięli na siebie teściowie bo dzisiaj zawozimy im wnuczkę i zostaje u nich do piątku. Skoro sami chcieli to nie będziemy z mężem odmawiać![]()

reklama
93kora
Z reguły jedzie z Nami do sklepu i sobie wybiera no ale jak coś mu kupię z tego co lubi np gier czy piłki nożnej to w domu mówi " Mamo po co mi to, nie chce tego". I weź tu człowieku mądry bądź.Kupujesz sama i mu nie pasuje, czy kupicie i nagle w domu się okazuje, że nie takie chce?
Najgorzej jest w sklepie dużym, wybiera jeden zeszyt przez dobrych kilka minut. Ogląda go z każdej i strony (ja rozumiem wszystko) ale moja cierpliwość też ma swoje granice.
Dzisiaj powiedziałam ,że ostatni raz jadę, żeby do szkoły zakupy robić. Więcej nie pojadę , nie i UJ.
Jutro starszy jedzie aż do Niedzieli do mojej siostry , więc tam mu kupią buty (samo się zadeklarowali) to chociaż nie muszę z tym po sklepach jeździć.