reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ja dojadam jabłka po córce. Najchętniej bym spać poszła. Jak wyszła ze żłobka to na plac zabaw... Prawie 3h... W domu puzzli się za chciało. Teraz spakowała lale do wózka i na spacer ja zabrała.. miły ciepły wieczór... A przydałoby się iść do kąpieli.
Czekają na mnie lasy ostre paprykowe, ale chyba już nie mam chęci.
A w głowie jeszcze myśl o tym śledziku co jest w lodówce, ale nie, bo skonczy sięAle zdrowo tu u nas
Ja czesto jem kanapke z szynka i musztardana to pomidorek, papryka i ogorek kiszony
ale pomarancza z chipsen to jednak za duzo dla mnie
![]()

Ja właśnie zaraz idę, trochę mam dziś dość, rano praca, wróciłam to musiałam szyc czapki, obiad, na 15 po dzieci, z nimi do 17 na placuJa dojadam jabłka po córce. Najchętniej bym spać poszła. Jak wyszła ze żłobka to na plac zabaw... Prawie 3h... W domu puzzli się za chciało. Teraz spakowała lale do wózka i na spacer ja zabrała.. miły ciepły wieczór... A przydałoby się iść do kąpieli.

Lwica1410
Moja chodzi spać koło 21 i wstaje koło 6. Nie licząc nocnych pobudek. Ja dziś trochę rzeczy miałam do załatwiania, jak wróciłam do domu to już 14 była, czyli chwila wytchnienia i do żłobka. A jestem wykończona po wyjeździe. Jeszcze jak w Żorach weszłam do domu to myślałam, że w drzwiach padnę. Za wcześnie wróciłam i chłop nie zdążył nawet trochę ogarnąć.Ja właśnie zaraz idę, trochę mam dziś dość, rano praca, wróciłam to musiałam szyc czapki, obiad, na 15 po dzieci, z nimi do 17 na placudobrze że o 19 zasnęli...
O Żory, byłam ostatnio tam na basenieMoja chodzi spać koło 21 i wstaje koło 6. Nie licząc nocnych pobudek. Ja dziś trochę rzeczy miałam do załatwiania, jak wróciłam do domu to już 14 była, czyli chwila wytchnienia i do żłobka. A jestem wykończona po wyjeździe. Jeszcze jak w Żorach weszłam do domu to myślałam, że w drzwiach padnę. Za wcześnie wróciłam i chłop nie zdążył nawet trochę ogarnąć.

Angiee
Jak Ci funkcjonuje z tak małą ilością snu? Ja mojego nie mogę ogarnąć, jak nie ma drzemki to śpi w nocy 11-12h, co prawda wstaje 5 lub chwilę poMoja chodzi spać koło 21 i wstaje koło 6. Nie licząc nocnych pobudek. Ja dziś trochę rzeczy miałam do załatwiania, jak wróciłam do domu to już 14 była, czyli chwila wytchnienia i do żłobka. A jestem wykończona po wyjeździe. Jeszcze jak w Żorach weszłam do domu to myślałam, że w drzwiach padnę. Za wcześnie wróciłam i chłop nie zdążył nawet trochę ogarnąć.

reklama
Lwica1410
Nie wiem czemu mi zmieniło na w Żorach jak miało być wczorajO Żory, byłam ostatnio tam na basenie![]()