Peppcia
Fanka BB :)
U mnie się mówi że się tyje od patrzeniaTaaa ja zawsze mowie, ze glebszy oddech na dziale ze slodyczami w sklepie i juz mam +2![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie się mówi że się tyje od patrzeniaTaaa ja zawsze mowie, ze glebszy oddech na dziale ze slodyczami w sklepie i juz mam +2![]()
Powiem z mojego doświadczenia: na wyniki czekasz koło 2 tygodni hist pat i 2 tygodni CD138 bo to najczęściej się oznacza. W większości przypadków to Cd138 wychodzi (+) i leczenie a antybiotykami trwa około 2 tygodni. W większości przypadków które znam, te antybiotyki wystarczyły, żeby wszystko poszlo w dobrą stronę więc głowa do góry, kiedyś w końcu wyjdzie słońce, mimo, że teraz wydaje się że jest początek ponurego listopadaNie mam pojęcia ile się czeka na wyniki ale wiem, że jakby coś wyszło to jeszcze trzeba przeleczyć ewentualny stan zapalny i to znowu wszystko wydłuża![]()
U nas mamy tłuste powietrzeU mnie się mówi że się tyje od patrzenia![]()
Szczerze to często pic na wodę. Nie znam osoby, która po lekach schudła jakiś znacznie. Jedynie leki pomogły w tym, że woda się nie odkładała w organizmie i nie byłam spuchnięta.Mi udalo sie sporo zrzucic przed covidem, ale jak pozamykali wszystko to tak usiadlam w domu i zaczelam jesc… skonczylo sie wiadomo jakco zaczynalam to ile schudlam to przytylam, teraz o dziwo sie trzymam, ale motywacja duza
chociaz widze jak z wiekiem jest trudniej i w sumie to walka o kazdy kilogram
A przy leczeniu nie chudniesz? Tzn. Po unormowaniu tarczycy nic nie ruszylo?
A może akuratJa dzisiaj rano już LH wzrostowe - z 0.05 do 0.44 więc podejrzewam, że pik powinien być dzisiaj wieczorem. Globulka założona wczoraj, podziałanie dzisiaj rano, nie wzięłam ze sobą na urlop testów, co ma być to będzieto mój ostatni cykl naturalny, od następnego ruszamy ze stymulacją i zastrzykiem na pęknięcie, więcej w tym nie mogę już nic więcej zrobić
![]()
O kurde to myslalam, ze faktycznie dziala to tak, ze juz nie utrudnia i da sie spokojnie zleciec :/Szczerze to często pic na wodę. Nie znam osoby, która po lekach schudła jakiś znacznie. Jedynie leki pomogły w tym, że woda się nie odkładała w organizmie i nie byłam spuchnięta.