reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Nie mam pojęcia ile się czeka na wyniki ale wiem, że jakby coś wyszło to jeszcze trzeba przeleczyć ewentualny stan zapalny i to znowu wszystko wydłuża 🙄
Powiem z mojego doświadczenia: na wyniki czekasz koło 2 tygodni hist pat i 2 tygodni CD138 bo to najczęściej się oznacza. W większości przypadków to Cd138 wychodzi (+) i leczenie a antybiotykami trwa około 2 tygodni. W większości przypadków które znam, te antybiotyki wystarczyły, żeby wszystko poszlo w dobrą stronę więc głowa do góry, kiedyś w końcu wyjdzie słońce, mimo, że teraz wydaje się że jest początek ponurego listopada ❤️❤️❤️

Ja dzisiaj rano już LH wzrostowe - z 0.05 do 0.44 więc podejrzewam, że pik powinien być dzisiaj wieczorem. Globulka założona wczoraj, podziałanie dzisiaj rano, nie wzięłam ze sobą na urlop testów, co ma być to będzie 😁 to mój ostatni cykl naturalny, od następnego ruszamy ze stymulacją i zastrzykiem na pęknięcie, więcej w tym nie mogę już nic więcej zrobić 🥹

Mi udalo sie sporo zrzucic przed covidem, ale jak pozamykali wszystko to tak usiadlam w domu i zaczelam jesc… skonczylo sie wiadomo jak 😂 co zaczynalam to ile schudlam to przytylam, teraz o dziwo sie trzymam, ale motywacja duza :D chociaz widze jak z wiekiem jest trudniej i w sumie to walka o kazdy kilogram :(
A przy leczeniu nie chudniesz? Tzn. Po unormowaniu tarczycy nic nie ruszylo?
Szczerze to często pic na wodę. Nie znam osoby, która po lekach schudła jakiś znacznie. Jedynie leki pomogły w tym, że woda się nie odkładała w organizmie i nie byłam spuchnięta.

Ja dzisiaj rano już LH wzrostowe - z 0.05 do 0.44 więc podejrzewam, że pik powinien być dzisiaj wieczorem. Globulka założona wczoraj, podziałanie dzisiaj rano, nie wzięłam ze sobą na urlop testów, co ma być to będzie 😁 to mój ostatni cykl naturalny, od następnego ruszamy ze stymulacją i zastrzykiem na pęknięcie, więcej w tym nie mogę już nic więcej zrobić 🥹
A może akurat 🤞🤞🤞🤞😊

Szczerze to często pic na wodę. Nie znam osoby, która po lekach schudła jakiś znacznie. Jedynie leki pomogły w tym, że woda się nie odkładała w organizmie i nie byłam spuchnięta.
O kurde to myslalam, ze faktycznie dziala to tak, ze juz nie utrudnia i da sie spokojnie zleciec :/

reklama
Do góry