Super, mega fajna Pani, 6 godzin plywania plus 4 sportu w tyg, więc będzie jazda@Lunaa09 ogolnie ludzie sobie chwala, ale trzeba nauczyc sie zakladac, jak sie zle zalozy to podobno zle sciagaja i potrafia zlikwidowac laktacje jesli opiera sie tylko na laktatorze, ale mysle, ze jakas wizyta u doradcy zalatwi sprawe
Daj znac jak mloda po rozpoczeciu, no i jak wychowawczyni
My juz po, w tym roku puscilam go samego, tylko zawiozlam, bardzo mi to na reke bo nie lubie tych szkolnycj przedstawien, tak bardzo na byle odwal je robia… w przedszkolu byly duzo fajniejsze i az przyjemnie sie siedzialo
Zaliczylam zakupy, przejazd przez miasto w rozpoczecie to byl blad, ale przebrnelam![]()
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Na pierwszych prenatalnych przecież jeszcze nie ma wykształconych narządów płciowych. Niektórzy lekarze zgadują po wyrostku. Dopiero na drugich lekarz ocenia narzady płcioweNa każdych pierwszych znałam płeć, przecież lekarz musi ocenić narządy płciowe...
Kaalaa
O zeszSuper, mega fajna Pani, 6 godzin plywania plus 4 sportu w tyg, więc będzie jazda![]()
Kaalaa
@Lady Loka Rejestracja na muzyke? Ale ze jak?
@loumarie jeszcze bedziesz latac, zbierac kasztany po krzakach w nocy, mowie Ci!
@loumarie jeszcze bedziesz latac, zbierac kasztany po krzakach w nocy, mowie Ci!
loumarie
@Lady Loka Rejestracja na muzyke? Ale ze jak?![]()
@loumarie jeszcze bedziesz latac, zbierac kasztany po krzakach w nocy, mowie Ci!![]()
Ja wystawię usprawiedliwienie nieobecności na zajęciach.
Lady Loka
@Lady Loka Rejestracja na muzyke?
Mamy w centrum kultury zajęcia muzyczne dla 2-3 latków. Rok temu był za mały i nie dostał zgody. A to jedyne zajęcia, które są popołudniami, tak to wszystko dla maluchów jest rano, dopiero dla 4latków jest więcej.
reklama
Kaalaa
Aaa ok! Kurde ale widac, ze zainteresowanie jest, mogliby otworzyc 2 grupe… a ze zajecia od rana to nie wiem skad pomysl..Mamy w centrum kultury zajęcia muzyczne dla 2-3 latków. Rok temu był za mały i nie dostał zgody. A to jedyne zajęcia, które są popołudniami, tak to wszystko dla maluchów jest rano, dopiero dla 4latków jest więcej.