reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Bo przy 4latku już raczej rodzic pracujeNo to bez sensu… a starsze 4 letnie juz moga miec zajecia po![]()
Nie wiem, to tylko moja teoria. I jeszcze rok temu jak wróciłqm do pracy to się wkurzalam i pisałam i prosiłam nasze ośrodki o jakieś zajęcia popołudniowe i zawsze mi pisali, że tak tak będą i dupa, przez cały rok nie było nic.
A zajęcia popołudniowe są nawet łatwiejsze, bo jak dziecko jest na jednej drzemce (a spokojnie można zakładać, że do 3-4rż jest), to mimo wszystko jest większe ryzyko, że to zajęcia o 11 wejdą w czas drzemki, a nie te o 16 czy 15
Kaalaa
Ale to tez znow jest wykluczanie… a co jak dziecko nie ma babci, a rodzicow na nianie nie stac? My w zasadzie nie rozgladalismy sie na czas przedszkolny/ zlobkowy za zajeciami, ale nie wiem jak to u nas wyglada… takie od 3rz to slyszalam ze sa popoludniami albo w soboty od rana, ale w sumie wczesniej wiekowo..
Lady Loka
No jak nie ma niani ani babci to albo rodzic jest w domu i mogą iść rano, albo jest w żłobku i prawdopodobnie popołudniu nikt nie ma siły targać go na zajęcia.Ale to tez znow jest wykluczanie… a co jak dziecko nie ma babci, a rodzicow na nianie nie stac? My w zasadzie nie rozgladalismy sie na czas przedszkolny/ zlobkowy za zajeciami, ale nie wiem jak to u nas wyglada… takie od 3rz to slyszalam ze sa popoludniami albo w soboty od rana, ale w sumie wczesniej wiekowo..
Taka logika.
niezapominajka876
Ja dziś jakoś nie do życia, od rana mdłości, zjadłam dwie łyżki owsianki i wypiłam sokI znowu mnie napierdziula ten PIERUN 🌩, co za klątwy tu na mnie dzisiaj idą. Jeszcze stan podgorączkowy mi wrócił...![]()
loumarie
Ja dziś jakoś nie do życia, od rana mdłości, zjadłam dwie łyżki owsianki i wypiłam sokciekawie się zapowiada 8 tydzień. Trzymam za Nas kciuki.
Może za mało jesz i dlatego niedobrze?
reklama
Klemensa
Ja jeszcze w łóżku jadłam krakersa albo coś takiego małego jak mnie mdliło i o dziwo pomagałoJa dziś jakoś nie do życia, od rana mdłości, zjadłam dwie łyżki owsianki i wypiłam sokciekawie się zapowiada 8 tydzień. Trzymam za Nas kciuki.