reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Narazie taki etap że nie jestem w stanie zjeść więcej, wczoraj próbowałam to 3 z 4 posiłków skończyły w kiblu.Może za mało jesz i dlatego niedobrze?
Musze spróbować! Tonący brzytwy się chwytaJa jeszcze w łóżku jadłam krakersa albo coś takiego małego jak mnie mdliło i o dziwo pomagało

Klemensa
Wiem bo też tam byłam chwilę temuNarazie taki etap że nie jestem w stanie zjeść więcej, wczoraj próbowałam to 3 z 4 posiłków skończyły w kiblu.
Musze spróbować! Tonący brzytwy się chwyta![]()

loumarie
Mi w sumie to i ciężko podpowiedzieć, bo mdłości miałam tylko w 4 tygodniu i to przez parę dni, a cofek nie miałam żadnych. Aczkolwiek, u mnie egzamin przy mdłościach zdawało zjedzenie czegoś, albo chociaż kawa z mlekiem, w moim przypadku wybór zazwyczaj był kawą 

niezapominajka876
Ja nie mogę pić nic na pusty żołądek, szczególnie wody, wszystko najlepiej zimne, bez różnicy czy to owoce czy bułka, większość ląduje w kibluMi w sumie to i ciężko podpowiedzieć, bo mdłości miałam tylko w 4 tygodniu i to przez parę dni, a cofek nie miałam żadnych. Aczkolwiek, u mnie egzamin przy mdłościach zdawało zjedzenie czegoś, albo chociaż kawa z mlekiem, w moim przypadku wybór zazwyczaj był kawą![]()

Czyli to mija?Wiem bo też tam byłam chwilę temu![]()

Klemensa
Boże u mnie na sam zapach kawy byla cofkaMi w sumie to i ciężko podpowiedzieć, bo mdłości miałam tylko w 4 tygodniu i to przez parę dni, a cofek nie miałam żadnych. Aczkolwiek, u mnie egzamin przy mdłościach zdawało zjedzenie czegoś, albo chociaż kawa z mlekiem, w moim przypadku wybór zazwyczaj był kawą![]()
Klemensa
Możesz spróbować gum Preg na vo mi są imbirowe i niektórym pomagają mi nie pomogły. Ale po kilku tygodniach mi przeszło. Nei zmienia to faktu że pierwsze tygodnie przeżyłam na soku pomarańczowym a chleb z serem i pomidorem to był mój max który wchodził do żołądka. Drugi trymestr był spoko teraz znów mnie mdli, mam zgagę, nie wszystko mi wchodzi i tylko patrzę na żarcie jakbym miała zaburzenia odżywianiaJa nie mogę pić nic na pusty żołądek, szczególnie wody, wszystko najlepiej zimne, bez różnicy czy to owoce czy bułka, większość ląduje w kibludo 8 tyg było w miarę ok, w zaczął się 8 i ciąża mnie tyra, ale jedziemy dalej z koksem
Czyli to mija?![]()

loumarie
Boże u mnie na sam zapach kawy byla cofka
U mnie przed ciążą cały dzień składał się głównie z kawy, więc mój żołądek zahartowany

Klemensa
U mnie też ale w ciąży mnie odrzuciło i to był pierwszy znak za każdym razemU mnie przed ciążą cały dzień składał się głównie z kawy, więc mój żołądek zahartowany![]()

reklama