reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak, pamietam te herbatniki kolo lozka, chociaz jednego jadlam na lezaco i dopiero po chwili wstawalam, czasem dzialalo bardziej, czasem mniej, ale o dziwo dzialalo

reklama
Mi w sumie to i ciężko podpowiedzieć, bo mdłości miałam tylko w 4 tygodniu i to przez parę dni, a cofek nie miałam żadnych. Aczkolwiek, u mnie egzamin przy mdłościach zdawało zjedzenie czegoś, albo chociaż kawa z mlekiem, w moim przypadku wybór zazwyczaj był kawą 🤣

Mi w sumie to i ciężko podpowiedzieć, bo mdłości miałam tylko w 4 tygodniu i to przez parę dni, a cofek nie miałam żadnych. Aczkolwiek, u mnie egzamin przy mdłościach zdawało zjedzenie czegoś, albo chociaż kawa z mlekiem, w moim przypadku wybór zazwyczaj był kawą 🤣
Ja nie mogę pić nic na pusty żołądek, szczególnie wody, wszystko najlepiej zimne, bez różnicy czy to owoce czy bułka, większość ląduje w kiblu 😂 do 8 tyg było w miarę ok, w zaczął się 8 i ciąża mnie tyra, ale jedziemy dalej z koksem 😎

Wiem bo też tam byłam chwilę temu 🫣
Czyli to mija? 🥹🤞🏻

Boże u mnie na sam zapach kawy byla cofka

Ja nie mogę pić nic na pusty żołądek, szczególnie wody, wszystko najlepiej zimne, bez różnicy czy to owoce czy bułka, większość ląduje w kiblu 😂 do 8 tyg było w miarę ok, w zaczął się 8 i ciąża mnie tyra, ale jedziemy dalej z koksem 😎

Czyli to mija? 🥹🤞🏻
Możesz spróbować gum Preg na vo mi są imbirowe i niektórym pomagają mi nie pomogły. Ale po kilku tygodniach mi przeszło. Nei zmienia to faktu że pierwsze tygodnie przeżyłam na soku pomarańczowym a chleb z serem i pomidorem to był mój max który wchodził do żołądka. Drugi trymestr był spoko teraz znów mnie mdli, mam zgagę, nie wszystko mi wchodzi i tylko patrzę na żarcie jakbym miała zaburzenia odżywiania 🤷‍♀️ Ale już mało zostało xd

reklama
Do góry