reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ja zanim sensownego ginekologa znalazłam trochę trwało. Przy niektórych na prawdę cycki opadały. Kolega z pracy polecił, mówi że droga jest ale konkretną. No rzeczywiście była droga, od razu na pierwszej wizycie wstępny plan działania na najbliższe miesiące. Jak się pojawiła ciąża to u niej prowadziłam, ale dojazdy mnie chciały wykończyć. Partner chciał żeby tam obecna prowadziła, ale powiedziałam że autem nie jestem w stanie dojechać, a komunikacja publiczna się nie będę męczyć.
Lwica1410
A nie wczoraj miało być nadrabianie?
Brakuje mi porannych spacerów z psicami. Partner wychodzi, a ja dziecię ogarniam. Był taki moment, że miały 2 poranne spacery bo najpierw on z nimi wychodził (5-6 rano) na dłużej, a później ja na krótki spacerek przed 7.
Brakuje mi porannych spacerów z psicami. Partner wychodzi, a ja dziecię ogarniam. Był taki moment, że miały 2 poranne spacery bo najpierw on z nimi wychodził (5-6 rano) na dłużej, a później ja na krótki spacerek przed 7.
Hermeneg
Miłego odpoczynku od forumwracaj do nas w poniedziałek!
Prawie mi wyszło

Zamulajacy dzisiaj dzien… prawie caly przelezalam, jakbym conajmniej chora byla, a nie jestem..
Miałam tak samo wczoraj!

Hej dziewczyny, można dołączyć?
Część z Was być może mnie pamięta z wątku o staraniach o kolejne dziecko
Mam dwóch synków (6 lat i 1,5 roku) i staramy się o trzecie dziecko![]()
cześć

Cieszę się, że weekend się kończy. Jeszcze jutro jakoś wytrzymać i we wtorek się dowiem, na czym stoję...
kciuki za wizytę, wracaj z dobrymi wiadomościami

@Hermeneg rybo mała, gdzieś czmychnęła?Wszystko ok?
tak, wczoraj potrzebowalam sie zawinąć niczym ryba w sushi

Odpoczywala w weekend, ale wlasnie, meldunek w poniedzialek z kawa mial byc!
proszę, wtorkowa tez dobra!

Tiaaa… rzekomo przez tę niedowagę nie mogłam zajść w ciążę przez prawie 4 lataWięc ja się spodziewałam, że przyrost wagi może być spory i ciekawa jestem ile będzie finalnie w grudniu.
moja Siostra z niedowagą cale zycie, bez problemu zachodziła w trzy ciążę.
znam też otyle kobiety ktore rowniez zachodzą więc takie gadanie, że któraś kobieta jest za chuda/za gruba na ciążę to można między bajki włożyć

Teraz nie jestem ani za gruba, ani za chuda a i tak mam problem

A nie wczoraj miało być nadrabianie?
Miało być ale kiepskie samopoczucie popsuło mi te plany

Ja sobie bardzo cenię te poranne spacerki

93kora
Ta Pani ginekolog to małpaTiaaa… rzekomo przez tę niedowagę nie mogłam zajść w ciążę przez prawie 4 lataWięc ja się spodziewałam, że przyrost wagi może być spory i ciekawa jestem ile będzie finalnie w grudniu.

Ostatnio często spotykam się ze stwierdzeniem przez ginekologów albo za chuda albo za gruba i przez to w ciążę nie zajdzie.. Za chuda źle bo się nie będzie miał gdzie zarodek zagnieździć, za gruba źle bo na implantację to wpływa. Boże jedyny.
Hermeneg
Miałam iść wczoraj betę powtórzyć i okropnie mi się nie chciało nawet. Jest sens iść dzisiaj ? Ten wynik będzie miarodajny? Jestem po CP i poronieniach i biochemicznych. Najbardziej boję się powtórki z CP :/
Chyba wolałabym wiedzieć na czym stoję

93kora
No właśnie ja też tak myślę, że lepiej wiedzieć na czym się stoi. Jak przyrost byłby okej i progesteron w normie to już był nie szła nawet wtedy. Co innego jakby coś szło w stronę CP.Chyba wolałabym wiedzieć na czym stojęjak zbadasz dzisiaj to zawsze możesz powtórzyć pojutrze
![]()
Mam jeden jajowód i wolę go zachować.
reklama