reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

@xewee ja do szczuplych nie naleze, a przytylam bardzo duzo :D ale to jest na prawde kwestia indywidualna, to ile jesz, jak jesz, jak Twoj organizm reaguje na zmiane hormonow, czy masz problem z zatrzymaniem wody i ogolnie cala reszta… nawet jedna osoba moze roznie przechodzic, bratowa w 1 ciazy przytyla bardzo duzo, nie znam liczb, ale oczy mnie nie mylily :D w 2 wrecz schudla :D

reklama
@xewee ja do szczuplych nie naleze, a przytylam bardzo duzo :D ale to jest na prawde kwestia indywidualna, to ile jesz, jak jesz, jak Twoj organizm reaguje na zmiane hormonow, czy masz problem z zatrzymaniem wody i ogolnie cala reszta… nawet jedna osoba moze roznie przechodzic, bratowa w 1 ciazy przytyla bardzo duzo, nie znam liczb, ale oczy mnie nie mylily :D w 2 wrecz schudla :D
Czyli nasz stan błogosławiony rządzi sie swoimi niewyjaśnionymi cyferkami 😅

Każda ciąża jest inna, nawet u tej samej kobiety 🤷‍♀️ ja najpierw schudłam potem przytyłam, trzymałam wagę, znów przytyłam, no tak bywa 🤪

No wlasnie, co jak bedzie skrzypiec i budzić dziecko nr 1? 😅
Dokladnie! To nie sa malo istotne rzeczy :D albo jak bedzie zbyt sprezyste i podczas starania sie o kolejne dziecko to pierwsze bedzie na drugim koncu podskakiwac jak na trampolinie? 😂
Czyli nasz stan błogosławiony rządzi sie swoimi niewyjaśnionymi cyferkami 😅
Dokladnie tak :D nalezy podkreslic „niewyjasnionymi” 😂

Jezó. Się dzisiaj nasiedzę do wieczora. Napiłabym się trzeciej kawki, ale nie wiem czy to nie przesada. Niby rozpuszczalną piję, ale jakoś nie jestem przekonana.
A sprawdź ile ma kofeiny. Nie wiem, ile sypiesz, ale ja kiedyś byłam w szoku jak ogarnęłam, że ta rozpuszczalna ma więcej kofeiny niż taka z ekspresu

A sprawdź ile ma kofeiny. Nie wiem, ile sypiesz, ale ja kiedyś byłam w szoku jak ogarnęłam, że ta rozpuszczalna ma więcej kofeiny niż taka z ekspresu

Dwie mocno czubate zawsze czyli w sumie takie 3 łyżeczki. Ja piję Jacobs Cronat Gold od lat, ale nie napisali ile ma kofeiny na opakowaniu.

Ale Ty bylas bardzo szczupła z tego co pamietam. I tak jak slysze to wlasnie, szczuplejsze osoby tych kg maja wiecej na całą ciąze 🤔
Tiaaa… rzekomo przez tę niedowagę nie mogłam zajść w ciążę przez prawie 4 lata 🤪 Więc ja się spodziewałam, że przyrost wagi może być spory i ciekawa jestem ile będzie finalnie w grudniu.

reklama
Do góry