reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Do końca to raczej nie bo to jeszcze trochę do końca miesiąca 😁
Niby tak, ale jak im mysli przechodzily przez glowe, ze rozpakujesz sie gdzies w polowie miesiaca, to moze mentalnie przestawili sobie ta date :D ale moze byc tak, ze wyjdziesz ze szpitala, tam jednak trudniej dostaje sie skurczy :D licho ci posiedzisz w swoim lozku i jazda znowu, tym razem rodzic :D 😂

Niby tak, ale jak im mysli przechodzily przez glowe, ze rozpakujesz sie gdzies w polowie miesiaca, to moze mentalnie przestawili sobie ta date :D ale moze byc tak, ze wyjdziesz ze szpitala, tam jednak trudniej dostaje sie skurczy :D licho ci posiedzisz w swoim lozku i jazda znowu, tym razem rodzic :D 😂
To nie lekarzom takie myśli chodziły tylko babce od fitnessu dla foczek xD ale jak mam mieć oksytocynę zamiast kortyzolu we krwi to muszę wrócić do domu utulić męża i psynka 🤣🤣🤣

Dalej mnie trzyma ta migrena. Boli mnie aż z tyłu głowy jakby mnie ktoś uderzył czymś tępym w czachę.
Chyba porozmawiam o tym z lekarz, bo już miałam z 4 takie epizody i każdy z aurą. W pierwszym trymestrze jakoś nie były tak okropne. Nie lubię być jęczydupą, ale kiedyś mi chyba rozerwie tę głowę. 😒

Przyszła mi dziś poduszka z poofi, pierwszy taki ciążowy zakup 🙃 trochę kupiona ze stresem, ale dobijamy do 10tc więc powoli można się cieszyć 😅

reklama
Do góry