No właśnie ja mam dziś 11+6 a po długości na zdjęciu usg widzę że jest 12+6, crl 6,9cmI jak Ci ocenili z CRL różnice? Bo ja miałam ~7.1cm to był 13+2, a z OM 12+3 z tego co pamiętam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja mam dziś 11+6 a po długości na zdjęciu usg widzę że jest 12+6, crl 6,9cmI jak Ci ocenili z CRL różnice? Bo ja miałam ~7.1cm to był 13+2, a z OM 12+3 z tego co pamiętam![]()
Tak, badania wyszły dużo lepiej jak z synem 5 lat temutrzeba isc komus zajumac troche
7cm?! Juz?!!! Cudownie, ze wszystko jest super! Najbardziej stresujace badanie za Toba! A jak na wiek tylkp 600, to i tak mysle ze bardzo ladny wynik![]()
Lekarz mi powiedział, że ten wynik to głównie wiek, bo ta krew wyszła ok, usg ok no i niestety...wiek robi swoje.O jejuniuuuu! Jest i ona!to sie corka ucieszy jednak
No wlasnie tez mi sie wydaje ze 600 to malutko, gdzie wiadomo, ze wiek sztucznie Ci zawyza, normalnie pewnie byloby w tysiacachmozesz zlapac gleboki oddech
![]()
No pominę fakt, że mam torbę z lumpa ciuszków na chlopcaTo zakupy w kwiatki, falbanki i tego typu Cię czekają![]()
Luna, a utrzymuje wam się tendencja zmienności płci?No pominę fakt, że mam torbę z lumpa ciuszków na chlopca
Ale już się oswoiłam, jak zobaczyłam jak tam fika jak na trampolinie, to już taka nasza coreczka![]()
TakLuna, a utrzymuje wam się tendencja zmienności płci?![]()
Ja w tym roku zrobiłam nicJa też mam w większości kiszone zrobione... I parę słoików ogórków gyros
Nie wykazałam się w tym roku...![]()