reklama
Paula_i_dzieciaczki
Zaangażowana w BB
GratulujęNo właśnie ja mam dziś 11+6 a po długości na zdjęciu usg widzę że jest 12+6, crl 6,9cmno i płeć już znam na 99%, będzie dziewczynka
![]()

Paula_i_dzieciaczki
Zaangażowana w BB
Przepraszam za pytanie, ale wspomniałaś o wieku - ile macie lat, Ty i Twój ukochanyDziewczyny ja po prenatalnych! Kamień z serca wszystko super, dziec ma 7cm, wszystko prawidłowo.
Ryzyko zd 1:600 ale to było wiadome przez wiek.

loumarie
Fanka BB :)
Ja w tym roku zrobiłam nicburaczki zrobię, przyjemniej planuje. Ale jakoś mi planu nie wychodzą.
A jak robisz buraczki?
Bo ja robiłam w tamtym roku i tak spieprzyłam, że tymi burakami to by prędzej kogoś otruł.

Musiałam policzyćGratulujęCzyli będzie po równo dziewczynek i chłopców u Ciebie
?

Ja skończyłam 40 parę dni temu i mąż 47 też parę dni temuPrzepraszam za pytanie, ale wspomniałaś o wieku - ile macie lat, Ty i Twój ukochany?

Lwica1410
Ja robię na słodko. Bo octu nie kocham. Gotuję, ścieram , cukier, kwasek do smaku i pasteryzuje.A jak robisz buraczki?
Bo ja robiłam w tamtym roku i tak spieprzyłam, że tymi burakami to by prędzej kogoś otruł.Kocham ocet ale coś nie siadły mi proporcje.
![]()
Ogórki od mamy przywiozę, ona zawsze ma zapas. Może się jeszcze ogarnę i zrobię jakaś szybka sałatka do słoików.
loumarie
Ja robię na słodko. Bo octu nie kocham. Gotuję, ścieram , cukier, kwasek do smaku i pasteryzuje.
Ogórki od mamy przywiozę, ona zawsze ma zapas. Może się jeszcze ogarnę i zrobię jakaś szybka sałatka do słoików.
I zużywasz je do zupy czy do obiadu?
Lwica1410
Do obiadu, na zimno.I zużywasz je do zupy czy do obiadu?
reklama
Ja takie robię do obiadku teżI zużywasz je do zupy czy do obiadu?