reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
A No Migren nie pomoże? Mi tylko to pomaga, łączę się w bólu 💔 znam to aż za dobrze
Mi na migrene niestety nic nie pomaga. 🤐 okłady zimne i wrak człowieka.
Mój duszek na tescie byl wyimaginowany 😂 wmówiłam sobie ze cos tam jest pod jakimś kątem. Dzisiaj lekkie plamienie jednorazowe i ogromne klucie jajnika prawego. Takze chyba @ za kilka dni jednak przyjdzie 😅

U nas tez zero burzy, powietrze stoi i to takie cieple… mam wrazenie, ze latem wieczorem bylo chlodniej niz dzis 😂 ale nie ma tego zlego- jutro deszcz 😂

U nas dziś okropnie duszno. Nie lubię upałów, bardzo się zmordowałam. W ogóle w górach wysłałam męża do auta po torby, ten wraca taki lekko blady i mówi "zapomnieliśMY walizki" rozumiecie to 😂 miał jedno zadanie! Wziąć torby. TORBY. "No kazałaś mi zabrać torby nie walizkę" 😅 także w pepco musieliśmy sobie chociaż bieliznę i tiszerty na zmianę kupić 😅

reklama
Ja jestem przeszczęśliwa że dzisiejszy dzień dobiegł końca i od jutra 16 stopni i deszcz 🤣 te dwa dni upałów (u nas 32 stopnie) dały mi tak popalić że mam dość. 🤦

Do góry