reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Co do tycia w ciazy, szlo mi to nadzwyczaj dobrze 😂 tym razem chcialabym jednak pojsc w inna strone 😂

@Hermeneg cudowne wiesci!! Idealnie :) czyli kolejny cykl otwarty na starania? Tzn w sumie juz ten :D

reklama
Co do tycia w ciazy, szlo mi to nadzwyczaj dobrze 😂 tym razem chcialabym jednak pojsc w inna strone 😂

@Hermeneg cudowne wiesci!! Idealnie :) czyli kolejny cykl otwarty na starania? Tzn w sumie juz ten :D

W sumie u nas każdy cykl jest otwarty bo jakbyśmy liczyli tylko na ciążę z in vitro to byśmy w ogóle seks mogli przestać uprawiać 🤣
Ale muszę doczytać bo chyba nie zalecają jakiś czas przed histero 🤔

No no :D ale histero nie blokuje cyklu?

Czytałam, że lekarze odradzają współżycie na kilka dni przed i po zabiegu ale czy jest to całkowity ⛔️ na starania to nie wiem więc nie chcę Cię wprowadzić w błąd 😊

Ogólnie czasem myślę, że ja strasznie mało wiem, mimo tego, że staramy się ponad dwa lata o ciążę 😆

Ja czasem mam wrazenie, ze nie wiem nic, a mam calkiem duze dziecko w domu, ktore jakos na tym swiecie sie pojawilo 😂 ale to chyba dlatego, ze ciagle jest cos udoskonalane, cos innego wychodzi i czlowiek by sie musial doktoryzowac ze wszystkiego :D a skad brac na to czas? :D

Ja czasem mam wrazenie, ze nie wiem nic, a mam calkiem duze dziecko w domu, ktore jakos na tym swiecie sie pojawilo 😂 ale to chyba dlatego, ze ciagle jest cos udoskonalane, cos innego wychodzi i czlowiek by sie musial doktoryzowac ze wszystkiego :D a skad brac na to czas? :D

Mam tak samo 😅 Mieliśmy chyba mega szczęście przy staraniach o pierwsze dziecko, że tak szybko nam poszło bonwiedzy zbyt wielkiej nie mieliśmy 😀

Ja wczoraj piłam grzańca i dziś też będę. 😀
Jakiego?!Ja też chcę!
Mam nadzieję, że na połówkowych potwierdzi mi się spekulowana przez prowadzącą płeć bobasińskiego bo inaczej będę mieć problem z najnowszymi ciuszkami, kurde no 🤣
Coś czuję, że jest opcja, że będę to jeszcze sprzedawać na vinted. 🤐
Oho, a co sugeruje prowadząca? 😎
Bardzo mi się marzy córka 🙏🤞
Imiona mam już od kilku lat wybrane (Anastazja, Alicja, Hania) :)
Hania to mój nr jeden teraz 😊
Ja nie miałam preferencji i nie mam, to samo mąż, ale jak teraz kupiłam ubranka bardziej pod chłopaka zgodnie z info od dr, to mam nadzieje, że nie usłyszę w październiku, że to jednak dziewucha. 😶
Chyba w tę stronę pomyłek nie ma aż tak często.
Aaa ok chlopak, pasuje mi do Ciebie 😎 synki są fajne, u mnie to takie przytulasy, mamusiowe dzieci 😄

Jakiego?!Ja też chcę!

Oho, a co sugeruje prowadząca? 😎

Hania to mój nr jeden teraz 😊

Aaa ok chlopak, pasuje mi do Ciebie 😎 synki są fajne, u mnie to takie przytulasy, mamusiowe dzieci 😄

Haha, tak szczerze to ja nie jestem przytulasińska. 😀
Więc raczej przytulasy to u tatusia w naszym domu.

reklama
🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• 0d6b41c5-01d9-41d5-b6bd-f5c69ce7d67d.jpeg
    0d6b41c5-01d9-41d5-b6bd-f5c69ce7d67d.jpeg
    27 KB · Wyświetleń: 38
Do góry