reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Co do tycia w ciazy, szlo mi to nadzwyczaj dobrzetym razem chcialabym jednak pojsc w inna strone
@Hermeneg cudowne wiesci!! Idealnieczyli kolejny cykl otwarty na starania? Tzn w sumie juz ten
![]()
W sumie u nas każdy cykl jest otwarty bo jakbyśmy liczyli tylko na ciążę z in vitro to byśmy w ogóle seks mogli przestać uprawiać

Ale muszę doczytać bo chyba nie zalecają jakiś czas przed histero

Hermeneg
No noale histero nie blokuje cyklu?
Czytałam, że lekarze odradzają współżycie na kilka dni przed i po zabiegu ale czy jest to całkowity

Ogólnie czasem myślę, że ja strasznie mało wiem, mimo tego, że staramy się ponad dwa lata o ciążę

Kaalaa
Ja czasem mam wrazenie, ze nie wiem nic, a mam calkiem duze dziecko w domu, ktore jakos na tym swiecie sie pojawilo
ale to chyba dlatego, ze ciagle jest cos udoskonalane, cos innego wychodzi i czlowiek by sie musial doktoryzowac ze wszystkiego
a skad brac na to czas? 

Hermeneg
Ja czasem mam wrazenie, ze nie wiem nic, a mam calkiem duze dziecko w domu, ktore jakos na tym swiecie sie pojawiloale to chyba dlatego, ze ciagle jest cos udoskonalane, cos innego wychodzi i czlowiek by sie musial doktoryzowac ze wszystkiego
a skad brac na to czas?
![]()
Mam tak samo

Kaalaa
Z perspektywy czasu widze, ze zylam jak dzicz w lesie, cud, ze to przetrwalam w takiej niewiedzy, ale moze to i lepiejMam tak samoMieliśmy chyba mega szczęście przy staraniach o pierwsze dziecko, że tak szybko nam poszło bonwiedzy zbyt wielkiej nie mieliśmy
![]()
Jakiego?!Ja też chcę!Ja wczoraj piłam grzańca i dziś też będę.![]()
Oho, a co sugeruje prowadząca?Mam nadzieję, że na połówkowych potwierdzi mi się spekulowana przez prowadzącą płeć bobasińskiego bo inaczej będę mieć problem z najnowszymi ciuszkami, kurde no
Coś czuję, że jest opcja, że będę to jeszcze sprzedawać na vinted.![]()

Hania to mój nr jeden terazBardzo mi się marzy córka
Imiona mam już od kilku lat wybrane (Anastazja, Alicja, Hania)![]()

Aaa ok chlopak, pasuje mi do CiebieJa nie miałam preferencji i nie mam, to samo mąż, ale jak teraz kupiłam ubranka bardziej pod chłopaka zgodnie z info od dr, to mam nadzieje, że nie usłyszę w październiku, że to jednak dziewucha.
Chyba w tę stronę pomyłek nie ma aż tak często.

loumarie
Jakiego?!Ja też chcę!
Oho, a co sugeruje prowadząca?
Hania to mój nr jeden teraz
Aaa ok chlopak, pasuje mi do Ciebiesynki są fajne, u mnie to takie przytulasy, mamusiowe dzieci
![]()
Haha, tak szczerze to ja nie jestem przytulasińska.

Więc raczej przytulasy to u tatusia w naszym domu.
reklama