Karolinalina
Fanka BB :)
Ja tak samoCzytając zaśpiewałam Pana Niemena![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoCzytając zaśpiewałam Pana Niemena![]()
ja już teraz teżJa tak samo![]()
Moje wymarzone święta.Eh, też robiłam taki test, w grudniu, miałam dwa pozytywne. Najpiękniejsze święta, tylko sama bliska rodzina. Może niepojadlam bo miałam zero smaku i apetytu ale pierwsze święta dzięki którym schudłam. A tak serio to spędziłam 5dni w łóżku z rodziną! Planszówki, wigilijny rosół, i wszytskie odcinki Kewina, akademii policyjnej, epoki lodowcowej... połowę przespałam. Współczuję Ci serdecznie bo wiem jak się męczyłam z tym osłabieniem i brakiem węchu, brak smaku mi nie przeszkadzał. Ale fajnie było spędzić całe święta bez jeżdżenia.
Trzymaj się KochanaU mnie migrena, ludzie kochani
Wysłałam męża do apteki, wrócił z Dezamigren. 6 tabletek za 5 dych, oby chociaż mi przeszło![]()
No przysięgam Ci, że to były najpiękniejsze święta w nim życiu. Mam fajną rodzinę, ale bardzo głośna, jest dużo zamieszania w trakcie, a mąż ma spokojna i mila ale 4h w samochodzie w jedną stronę to dla mnie katorga.Moje wymarzone święta.Nawet sobie myślałam, że mogłabym rodzić w grudniu, bo wtedy łatwo można się wykręcić z tego całego jeżdżenia.
@Hermeneg, drogie to dziadostwo.![]()
Dla pewnosci siknelabym jutro, bo nie wiadomo ile po piku byla owu, no… moze wieczorkiemdzień dobry
melduję biel na teście
bo jak ten pik wyłapałam 14.09 to dziś już coś powinno wyjść, prawda?![]()