reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A mi pomidory chyba całkiem już przemarzły. A tyle jeszcze na krzaczkach. W sumie nie miałam do nich serca w tym roku, dostałam sadzonki to posadziłam. Za to mi szkoda, że moje rozplenice takie marne.

reklama
Witam, witam i o zdrowie pytam ❤️😆

Załączniki

• 1000011594.gif
    1000011594.gif
    924 KB · Wyświetleń: 31
A mi pomidory chyba całkiem już przemarzły. A tyle jeszcze na krzaczkach. W sumie nie miałam do nich serca w tym roku, dostałam sadzonki to posadziłam. Za to mi szkoda, że moje rozplenice takie marne.
Zerwij owoce i wsadź do kartonu w ciepłe miejsce. Ja tak robię i nie raz do grudnia mam swoje pomidory.

Po pobraniu, mam nadzieję że szybko spada. Test rano z drugą kreska nadal.
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Takie tam luźne gadanie, możecie nie zwracać uwagi.

reklama
Do góry