reklama
Lady Strejser
Początkująca w BB
93kora
Fanka BB :)
Ooo ! Gdzie byłaś jak Cię nie było ?Witam, witam i o zdrowie pytam![]()

Lady Strejser
Początkująca w BB
Zrobiłam sobie trochę przerwy ale na dłuższą metę to się nie dało tutaj nie zerkać. Usunęłam konto i założyłam po kilku tygodniach od nowaOoo ! Gdzie byłaś jak Cię nie było ?![]()

93kora
A no to tak zawsze jestZrobiłam sobie trochę przerwy ale na dłuższą metę to się nie dało tutaj nie zerkać. Usunęłam konto i założyłam po kilku tygodniach od nowa![]()

Kosinka94
Moderator
Zerwij owoce i wsadź do kartonu w ciepłe miejsce. Ja tak robię i nie raz do grudnia mam swoje pomidory.A mi pomidory chyba całkiem już przemarzły. A tyle jeszcze na krzaczkach. W sumie nie miałam do nich serca w tym roku, dostałam sadzonki to posadziłam. Za to mi szkoda, że moje rozplenice takie marne.
Lwica1410
Zrywałam po kilka i trzymałam w domu bo jakoś w tym roku nie chcą na krzakach dojrzeć.Zerwij owoce i wsadź do kartonu w ciepłe miejsce. Ja tak robię i nie raz do grudnia mam swoje pomidory.
Eveline.eve
Po pobraniu, mam nadzieję że szybko spada. Test rano z drugą kreska nadal.
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Takie tam luźne gadanie, możecie nie zwracać uwagi.
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Takie tam luźne gadanie, możecie nie zwracać uwagi.
Eveline.eve
I cieszę się że @Lady Strejser wróciłaś, po cichutku liczyłam że kiedyś do nas wrócisz 

reklama
poziomkowa00
Co u Ciebie ?jak się czujesz kochana ? Super,że do nas wróciłaśZrobiłam sobie trochę przerwy ale na dłuższą metę to się nie dało tutaj nie zerkać. Usunęłam konto i założyłam po kilku tygodniach od nowa![]()