reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Nie bede gnić w łóżku, nie poddam się. Więc dzisiaj gulasz wołowy, salatka z tuńczyka z makaronem i szarlotka w piekarniku. Chociaż w kuchni mi wychodzi 😅 w piatek wizyta u ginekologa, jutro puszcze sobie badania z 2dnia cyklu (wg czata nie ma znaczenia ze byl biochem, nie popsuje nic wyników). No i zobaczymy czy starac sie w tym cyklu, teoretycznie największe szanse

Ja rozumiem, ze niedziela, ale zeby pol dnia sie nie odezwac? 😅 jak tam nastawienie przed nowym tygodniem? Ja dzisiaj standardowo przejde kryzys, ze jutro od nowa caly tydzien, a szykuje sie baaardzo ciezki w pracy, wiec byle do piatku!

To był baaaardzo długi dzień.

Ja się zaraz szykuje do spania 😄
Jutro miły dzień, najpierw jadę na podanie immunoglobuliny, a później dentysta.
IMG_20250220_112525052_MF_PORTRAIT~2.jpg

Ja rozumiem, ze niedziela, ale zeby pol dnia sie nie odezwac? 😅 jak tam nastawienie przed nowym tygodniem? Ja dzisiaj standardowo przejde kryzys, ze jutro od nowa caly tydzien, a szykuje sie baaardzo ciezki w pracy, wiec byle do piatku!
Ja się nie odzywałam, bo teściowie przyjechali na weekend 😝
Plus jest taki, że pobawią się z dziećmi i mamy spokój 😂

Zeby mi to ostatni raz bylo 😂

Ale to sa jednak plusy, czlowiek chociaz na chwile odsapnie i zlapie nowa energie :D ja za dzieciaka bardzo lubilam sie bawic z moja babcia, a ze zamiast do zlobka przesiedzialam z nia do czasu pojscia do przedszkola, to mialysmy sporo czasu :D pozniej tez czesto chcialam wybywac na weekend, ale nie ma co sie dziwic, rozpieszczala mnie jak nikt inny :D

Dzisiaj czyniłam honory na chrzcinach. Były bardzo męczące, a do tego moje młodsze dziecko odreagowało i dopiero niedawno udało mi się ułożyć je do snu. Nastawienie na nowy tydzień mam ok, bo już nie muszę się stresować tym, że dzieciaki muszą być zdrowe.

Widziałyście kiedyś tęczę wokół księżyca ? Na żywo ma niebieski, zielony i czerwony kolor 😱

Załączniki

• IMG_20251005_220319011.jpg
    IMG_20251005_220319011.jpg
    938,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
To był baaaardzo długi dzień.

Ja się zaraz szykuje do spania 😄
Jutro miły dzień, najpierw jadę na podanie immunoglobuliny, a później dentysta.
Zobacz załącznik 1723282
A gdzie będziesz mieć podawane immunoglobuliny? Chodzisz do jakiejś poradni na NFZ? W pierwszej ciąży załatwianie tego mnie ominęło i zastanawiam się jak to wygląda, bo chodzę prywatnie i z prywatnego ubezpieczenia, nie na NFZ.

Do góry