reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
To moze dlatego u nas znowu problemy ze spaniem 🙈 ale wczoraj i dziwo zasnal od razu, za to poprzednie 4 dni to znowu była masakra.

Idę do dentysty 😓

To moze dlatego u nas znowu problemy ze spaniem 🙈 ale wczoraj i dziwo zasnal od razu, za to poprzednie 4 dni to znowu była masakra.

Idę do dentysty 😓
Powodzenia 🤞. Jedyny gabinet do którego chodzę ze łzami w oczach, odkąd pamiętam boje się 🤐. Jak siadam na fotelu za nim mi coś zacznie robić to całe mokre plecy mam.

Powodzenia 🤞. Jedyny gabinet do którego chodzę ze łzami w oczach, odkąd pamiętam boje się 🤐. Jak siadam na fotelu za nim mi coś zacznie robić to całe mokre plecy mam.

Nie zazdroszcze… ale pojdziesz i masz to za soba :)
Jeszcze dwie wizyty poza dzisiejszą 🤣

Poprzednio spinalam bardziej, a teraz wiem, że jednak standard w stomatologii się zmienił i jak mi dowali znieczulenie to zostaje tylko wylezeć. Dzisiaj mi będzie odbudowywał ściankę zęba, żeby za tydzien zrobić powtorne kanałowe. To tego powtórnego się boję, ale już mu o tym mówilam i powiedzial, że jak zaboli to dowali znieczulenie :)

Naprawdę uwazam, że trafilam na super stomatologa. Nawet go polecilam koleżance z pracy i powiedziała to samo :)

@Klemensa - Wypuścili w końcu was? W końcu u siebie w domku czy dalej trzymają na wikcie nfztowskim? 🤔

Mój ostatni problem senny to wieczne zasypianie do roboty. Chyba od miesiąca nie ma ani jednego dnia gdzie jestem wedle starej modły.

Ja mam tama fobie, że mam przepisane od lekarza tabletki i wtedy idę i może mi głowę ucinać 😆 jest mi jedno.

reklama
@Lady Loka bez znieczulenia to by mnie tam wolami nie zaciagneli 😂 po kanalowym juz koniec? To jestes na finiszu :D

@loumarie a pogoda i ciemno rano pewnie nie pomaga…
Po kanałowym jeszcze mam jakieś 2 do zrobienia, ale to tylko plomby, więc bedzie szybciorem.

No wlasnie ja man takie doświadczenia z czasów LO, że to leczenie bylo długie i bolesne, a prośba o znieczulenie była traktowana jak fanaberia.
Potem pomiędzy ciążami bylam usuwać zęby, bo mialam ósemki do usunięcia plus kilka zębów też nie dało się już ratować, ale potem znowu olałam, bo się balam i dopiero poszłam jak zaczęło mnie boleć i okazało się, że niepotrzebnie się bałam. Chociaż nie powiem, stresik tak czy inaczej jest, bo mialam już ponowne kanałowe tego zęba no i bolało bardzo. Ale no powiedzial, że najwyżej znieczuli mocno i będzie ok. A dzisiaj będzie szybko, bo tylko odbudowa i śmigam do biura.

Do góry