93kora
Fanka BB :)
Ja mam to samo od 2 dni. TragediaJa już od 2 dni mam problem z zaśnięciemi budzę się średnio co godzinę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo od 2 dni. TragediaJa już od 2 dni mam problem z zaśnięciemi budzę się średnio co godzinę
PowodzeniaTo moze dlatego u nas znowu problemy ze spaniemale wczoraj i dziwo zasnal od razu, za to poprzednie 4 dni to znowu była masakra.
Idę do dentysty![]()
Ja teraz jestem tak dojechana, że pełnia nie robi na mnie wrażeniaJa mam to samo od 2 dni. Tragedia![]()
Powodzenia. Jedyny gabinet do którego chodzę ze łzami w oczach, odkąd pamiętam boje się
. Jak siadam na fotelu za nim mi coś zacznie robić to całe mokre plecy mam.
Jeszcze dwie wizyty poza dzisiejsząNie zazdroszcze… ale pojdziesz i masz to za soba![]()
Ja mam tama fobie, że mam przepisane od lekarza tabletki i wtedy idę i może mi głowę ucinaćPowodzenia. Jedyny gabinet do którego chodzę ze łzami w oczach, odkąd pamiętam boje się
. Jak siadam na fotelu za nim mi coś zacznie robić to całe mokre plecy mam.
Po kanałowym jeszcze mam jakieś 2 do zrobienia, ale to tylko plomby, więc bedzie szybciorem.@Lady Loka bez znieczulenia to by mnie tam wolami nie zaciagnelipo kanalowym juz koniec? To jestes na finiszu
![]()
@loumarie a pogoda i ciemno rano pewnie nie pomaga…