93kora
Fanka BB :)
Też na mięsnym robiłamTłuszcz nośnikiem smakujak pracowałam w sklepie, to mnie śmieszyło jak ludzie chcieli mega chude mięso. Potrawy z takiego mięsa są mniej smaczne.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też na mięsnym robiłamTłuszcz nośnikiem smakujak pracowałam w sklepie, to mnie śmieszyło jak ludzie chcieli mega chude mięso. Potrawy z takiego mięsa są mniej smaczne.
Wiecie dlaczego gofry w kurortach są takie pyszne?
Bo mają masę gotową w wielkim worze, dodają wody i oleju i stąd są takie dobre, wiem z własnej autopsji bo kiedyś tak pracowałam.
Hejkanie wiem czy mnie kojarzycie ale moze ktos tak nie bylam dlugo na staraczkach z 3-4 miesiące. Mam synka 1 rok i 7 miesięcy ale wolale tutaj napisać niz na tamtych wątkach. Można dołączyć?
Tłuszcz nośnikiem smakujak pracowałam w sklepie, to mnie śmieszyło jak ludzie chcieli mega chude mięso. Potrawy z takiego mięsa są mniej smaczne.
Też na mięsnym robiłam![]()
Ciebie też ludzie dokarmiali?Też na mięsnym robiłam![]()
I ja!Całkiem dobrze wspominam
![]()
Dziewczyny, ja to szłam bez śniadania bo jadłam na opórCiebie też ludzie dokarmiali?Miałam kilku klientów, co potrafili mnie przynieś upieczoną kiełbasę albo jakąś sałatkę. Bardzo dobrze wspominam ten czas
![]()
Pracowalam w maczku, nie chcecie wiedziec jak ten olej wygladaNie jestem zaskoczonaTo tak jakby być zdziwionym, że nie zmieniają oleju w Maczku do każdej porcji frytek
![]()
A z takich udogodnień korzystam.ekstra robi ciasto na pizzę bo podgrzewa te drożdże itd.super jest opcja gotowania na parze.jak mam więcej czasu to czasem robię coś według tych przepisów bo też są spokoPracowalam w maczku, nie chcecie wiedziec jak ten olej wyglada
Ale w lidlomixie wlasnie trzeba dopasowac duzo do siebie, ja czesto nie myje po poszczegolnych krokach lub zamieniam kolejnosc wlasnie po to, zeby oszczedzic sobie pracytez bardzo lubie gotowac, chociaz jest sporo rzeczy, ktore rzadko robilam przez wzglad na czasochlonnosc, lidlomis robi to za mnie i jest miodzio
np coasto ma pierogi, no gdzie ja bym to tyle ugniatala!
![]()