reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Zazdroszcze, ja w tym roku zmobilizowalam sie tylko do ogorkowOd 18 myślę o łóżku, ale ja to mam noce raczej ciężkie. Mój dzień był zlatany i cały rozregulowany przez pasowanie córy. Ale udało mi się założyć do słoika 5kg kapusty czerwonejjutro jeszcze pasteryzacja

@loumarie cos dlugo siedza
Kosinka94
Moderator
O, to długo się goszczą.Ja milczę bo dopiero jutro wyzbywam się gości...
U mnie mało co zostaje, a w tym roku słabo u z zapasami, więc pewnie nie wystarczy wszystkiego do wiosny.Zazdroszcze, ja w tym roku zmobilizowalam sie tylko do ogorkowjak wyjem ta swoja spizarnie to sobie odwale takie zapasy!
@loumarie cos dlugo siedza![]()
loumarie
A no, pobyt długi bo to moja rodzina...
Dlatego też musiałam wziąć wolne, bo ciężko byłoby spędzać czas, jak bym siedziała tak kołkiem w pracy, a tak to można zawsze gdzieś wyjść i coś porobić.
Ogółem wszystko fajnie, wszystko dobrze, ale na dłuższą metę to trochę męczące raczej dla każdego.
Weekend też mam pod znakiem wizyt laboratoryjnych, a od poniedziałku ostry zapierdziel aż do końca miesiąca. Przez to miałam cichą nadzieję zobaczyć postępy moich rzeczy jak mnie nie ma, ale czuję w kręgosłupie, że będę mega wściekła od poniedziałku i nie chcę sobie krwi psuć przed powrotem...

Ogółem wszystko fajnie, wszystko dobrze, ale na dłuższą metę to trochę męczące raczej dla każdego.
Weekend też mam pod znakiem wizyt laboratoryjnych, a od poniedziałku ostry zapierdziel aż do końca miesiąca. Przez to miałam cichą nadzieję zobaczyć postępy moich rzeczy jak mnie nie ma, ale czuję w kręgosłupie, że będę mega wściekła od poniedziałku i nie chcę sobie krwi psuć przed powrotem...

93kora
Moderator
Ja też byłam w Lidlu i nie było .Cześć Bździągwy ❤
Melduję, że u mnie w Lidlu nie było Laysów o smaku sera z żurawiną
Za to w której Biedronce bym nie była tak tego jabłka z karmelem w cholerę![]()
Omijałaś szerokim łukiem te lasy?

Hermeneg
Ja też byłam w Lidlu i nie było .
Omijałaś szerokim łukiem te lasy?![]()
Nie, nie omijałam ale jakoś jak przechodziłam obok nich to na mojej twarzy rysowało się obrzydzenie

reklama
Lady Loka
Potrzebuję kulinarnej pomocy 
Miałam zamrożone mięsne pulpety dla młodego (zamrożone po ugotowaniu). Rozmroziłam je wczoraj, odgrzałam i rozciapciałam w sosie pomidorowym. I teraz kminię czy mogę mu to jeszcze dać dzisiaj na obiad czy już nie bardzo

Miałam zamrożone mięsne pulpety dla młodego (zamrożone po ugotowaniu). Rozmroziłam je wczoraj, odgrzałam i rozciapciałam w sosie pomidorowym. I teraz kminię czy mogę mu to jeszcze dać dzisiaj na obiad czy już nie bardzo