reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Od 18 myślę o łóżku, ale ja to mam noce raczej ciężkie. Mój dzień był zlatany i cały rozregulowany przez pasowanie córy. Ale udało mi się założyć do słoika 5kg kapusty czerwonej 💪🏻 jutro jeszcze pasteryzacja
Zazdroszcze, ja w tym roku zmobilizowalam sie tylko do ogorkow 😂 jak wyjem ta swoja spizarnie to sobie odwale takie zapasy! :D

@loumarie cos dlugo siedza :D

A no, pobyt długi bo to moja rodzina... 🤪 Dlatego też musiałam wziąć wolne, bo ciężko byłoby spędzać czas, jak bym siedziała tak kołkiem w pracy, a tak to można zawsze gdzieś wyjść i coś porobić.
Ogółem wszystko fajnie, wszystko dobrze, ale na dłuższą metę to trochę męczące raczej dla każdego.
Weekend też mam pod znakiem wizyt laboratoryjnych, a od poniedziałku ostry zapierdziel aż do końca miesiąca. Przez to miałam cichą nadzieję zobaczyć postępy moich rzeczy jak mnie nie ma, ale czuję w kręgosłupie, że będę mega wściekła od poniedziałku i nie chcę sobie krwi psuć przed powrotem... 😅

reklama
Potrzebuję kulinarnej pomocy 🤣
Miałam zamrożone mięsne pulpety dla młodego (zamrożone po ugotowaniu). Rozmroziłam je wczoraj, odgrzałam i rozciapciałam w sosie pomidorowym. I teraz kminię czy mogę mu to jeszcze dać dzisiaj na obiad czy już nie bardzo 🙈

Do góry