reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Co do triggerów rodzinnych to ja powiem, że miałam trigger w tygodniu, jak na potwierdzenie płci, że będzie chłopak i moja matula i teściowa pieprznęły, że no "jeszcze wnuczka, to wtedy one będą babciami, bo tak to są żonami dziadków"... Ja j*be 🤡
Ja tak uwielbiam to wyczucie…

No wlasnie to jest to… :(
No i tak średnio mam ochotę na ich wizytę przez to wszystko 🫣 ja tu serio walczę o każdy ml mleka dla małej, stresuje mnie dosłownie wszystko i mam juz wszystkiego dość a to dopiero sam początek 🤷‍♀️ nie widzę tego, jeszcze ta bura jesień mnie wkurza

Jeśli nie próbowałaś, to ja polecam Fema ltiker Plus tylko czekoladowy. Jak pomoże to bardziej opłacalne będzie kupić słód jęczmienny (jasny bardziej znośny).
Próbowałam, codziennie to piję, cdl mi pomaga, ale no niestety - wymaga to czasu. A ktoś tak niecierpliwy jak ja … w dodatku się porównuję z innymi … no nie jest łatwo

reklama
Co to za debilizm?
No Idea Idk GIF by Muppet Wiki

Rzyciowe (nie mylić z życiowe) mądrości jak i te "prawdziwy mężczyzna musi spłodzić syna, zasadzić drzewo i zbudować własnoręcznie dom" 🤣

Do góry