reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Ja tak uwielbiam to wyczucie…Co do triggerów rodzinnych to ja powiem, że miałam trigger w tygodniu, jak na potwierdzenie płci, że będzie chłopak i moja matula i teściowa pieprznęły, że no "jeszcze wnuczka, to wtedy one będą babciami, bo tak to są żonami dziadków"... Ja j*be![]()
Kaalaa
Ja to sie boje, ze nie ma czymEj, tu też się chwal. Trzymam kciuki![]()
loumarie
Ja tak uwielbiam to wyczucie…
Za taką życzliwość cały wieczór im tak odpłacałam, że aż kocich min dostały.

Kaalaa
Za taką życzliwość cały wieczór im tak odpłacałam, że aż kocich min dostały.![]()

loumarie
chyba tylko tak trzeba
![]()
Taaa... Poskutkuje na jakiś czas, myślę.

Klemensa
No i tak średnio mam ochotę na ich wizytę przez to wszystkoNo wlasnie to jest to…![]()

Klemensa
Próbowałam, codziennie to piję, cdl mi pomaga, ale no niestety - wymaga to czasu. A ktoś tak niecierpliwy jak ja … w dodatku się porównuję z innymi … no nie jest łatwoJeśli nie próbowałaś, to ja polecam Fema ltiker Plus tylko czekoladowy. Jak pomoże to bardziej opłacalne będzie kupić słód jęczmienny (jasny bardziej znośny).
Klemensa
Co to za debilizm?Co do triggerów rodzinnych to ja powiem, że miałam trigger w tygodniu, jak na potwierdzenie płci, że będzie chłopak i moja matula i teściowa pieprznęły, że no "jeszcze wnuczka, to wtedy one będą babciami, bo tak to są żonami dziadków"... Ja j*be![]()
reklama
loumarie
Co to za debilizm?

Rzyciowe (nie mylić z życiowe) mądrości jak i te "prawdziwy mężczyzna musi spłodzić syna, zasadzić drzewo i zbudować własnoręcznie dom"