reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Któraś z was używa tonerów z onlybio?
Myślę czy nie zdobyć jakiegoś, bo chciałabym odświeżyć kolor a nie ma mowy, że wysiedzę/wyleżę w salonie.

Co do triggerów rodzinnych to ja powiem, że miałam trigger w tygodniu, jak na potwierdzenie płci, że będzie chłopak i moja matula i teściowa pieprznęły, że no "jeszcze wnuczka, to wtedy one będą babciami, bo tak to są żonami dziadków"... Ja j*be 🤡
Moja teściowa była super ucieszona jak drugie dziecko przezyło, bo jej drugi syn wreszcie może powiedzieć o sobie, że jest wujkiem 🤦‍♀️

Nie pytaj nawet, sama w to nie wierzę 🤷
A ja cicho siedzę bo mam weekend sprzątający a jutro z małym do Gdańska do UCK jedziemy na wizytę do okulisty. Jeszcze 5 lat i będzie operacja na oczy :(
Ej no wlasnie przelecialas mi gdzies pomiedzy!
Ale pocieszajace jwst to, ze w okulistyce jestesmy niezli! I jednak to wzrok, trzeba kurde dbac…

reklama
Ja pierdykam, przeciez takie osoby maja w glowie ta mysl zanim wypuszcza ja przez usta czy serio nie maja jakiegos wewnetrznego hamulca? Nie rozumieja co mowia czy jak..

Do góry