reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Sprzątanie to zło. Miałam dziś w planie łazienkę ogarnąć, płytki umyć bo już trochę starszą. No ale kurier przywiózł łóżko dla córki, więc po kawałku wniosłam do domu, a potem na piętro. Czuje się jak po maratonie. Moja kondycja wiele zostawia do życzenia.

reklama
Sprzątanie to zło. Miałam dziś w planie łazienkę ogarnąć, płytki umyć bo już trochę starszą. No ale kurier przywiózł łóżko dla córki, więc po kawałku wniosłam do domu, a potem na piętro. Czuje się jak po maratonie. Moja kondycja wiele zostawia do życzenia.
Powoli do przodu:)
No ja pachne Domestosem także też się fajnie dzień zaczyna 😂
My pewnie w następnym miesiącu będziemy młodej kupować nowe łóżko bo będziemy remontować pokój dla niej

Mi się dzisiaj mocno w głowie na siedząco kręci. Niby wypiłam 2 kawy a świat mi wiruje jakby to nie kawy były tylko jakiś Sheridans conajmniej... 🤣

Mi się dzisiaj mocno w głowie na siedząco kręci. Niby wypiłam 2 kawy a świat mi wiruje jakby to nie kawy były tylko jakiś Sheridans conajmniej... 🤣
Wiesz,ze to kręcenie moze miec związek ze spadająca hemoglobina wlasnie?
Nie wiesz jaki mialas wynik startowy?

W ciąży hemoglobina leci szybko niestety, mnie czekają badania jutro lub w środę, zobaczymy czy coś podskoczyło bo miesiąc biorę żelazo.

Też zaczynałam z 14, moja najlepsza hemoglobina w życiu 😂 kolo 10 tc było już 12, boję się zbadać teraz bo wiem że czeka mnie wlew żelaza i staram się jak najbardziej oddalać ta myśl od siebie 😅

reklama
A to ja 14 miałam w okolicy właśnie tego 10 tygodnia. Teraz zrobiłam drugą morfologię tak naprawdę. 🤣 I drugie badanie moczu.

Do góry