reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Matka mojego ex narzeczonego mi kiedyś powiedziała, że będę rodzić kalekie dzieci bo palę papierosy. 🤣 Wykształcenie stricte medyczne.
Oczywiście, nie myślałam wtedy nawet o staraniach, seks był w zabezpieczeniu każdorazowo, no ale fajnie że tak się pochyliła nad moimi zdolnościami reprodukcyjnymi. 🤣
Mi babcia męża(wychowywała go po śmierci jego mamy) ,gdy byłam w szpitalu jeszcze przed diagnozą mojej pierwszej cp mnie pocieszyła,że "inne zachodzą i rodzą a ze mną są ciągle problemy" - a za 4 godziny byłam już na stole operacyjnym...
Siostra męża stwierdziła,że po co ja testy ciążowe tak szybko robię i badam betę,bo z tego tylko cyrki wychodzą bo ona zrobiła pierwszy test ciążowy,gdy jej się 3tyg okres spóźniał (ma jednego syna). Gdybym ja tyle czekała to nie wiadomo czy bym teraz ten post pisała...
Także grunt to wsparcie 😆
Mnie to tylko zapewniło,że jestem im totalnie obojętna i jedno jest pewne - unikam ich jak tylko mogę bo, teraz,gdy miałam znowu cp to było podobnie...

reklama
Nie wiem… jesli wczoraj byl cien cienia to dzisiaj powinno cos byc.. a bialo jak… niby inna marka, ale no jednak facelle to powinno wykazac… jutro nie robie, zrobie 12dpo dopiero, ale wydaje mi sie ze nic z tego..

Młoda dzisiaj pierwszy raz w październiku poszła do przedszkola 🤪
I oczywiście rano długi ogon,pod drogą spoko aż nie doszliśmy do parkingu. Zaczęła płakac za swoim tatą (zakochani są w sobie na maxa i mąż cały weekend był w domu) ,że ona za nim strasznie tęskni,że chce go przytulić i wg koszmar.
Ja wiedziałam,że będzie akcja ale nie sądziłam ,że aż taka drama

reklama
Sprzątam łazienkę,stoję na wannie i myje płytki nad nią i się poślizgnęłam - na szczęście nie zleciłam 😱 poleciałbym na szafkę ze zlewem i do wanny albo na ścianę i sedes także oszukałam przeznaczenie bo bym napewno się grubo poobijala

Do góry