reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Gdyby jeszcze lekarze lub pielęgniarki się stosowali do tych zasad. W szpitalu byłam tak podminowana, co chwilę coś, ogarniałam dziecko i inne rzeczy a tu pielęgniarka że ciśnienie będziemy badać więc jej mówię że teraz to bedzie milion na milion bo przecież widzi że tu to tamto siamto no ale pomiar musi być odhaczony tabletka wydana nara
Ja tak mialam z lekami 🤣 po łyżeczkowaniu z zasady dają paracetamol, ja nie chciałam, bo mnie nie bolało, ale one musialy zostawić, bo dopiero na obchodzie w poniedzialek będzie decyzja. Więc zebrałam 3 paracetamole z soboty, 3 z niedzieli i 1 z poniedziałku rano. I nikogo nie obeszło, że ja ich nie brałam, przychodziła piekęgniarka, dorzucała kolejny do stosiku w plastikowym kubeczku i nara.

Gdyby jeszcze lekarze lub pielęgniarki się stosowali do tych zasad. W szpitalu byłam tak podminowana, co chwilę coś, ogarniałam dziecko i inne rzeczy a tu pielęgniarka że ciśnienie będziemy badać więc jej mówię że teraz to bedzie milion na milion bo przecież widzi że tu to tamto siamto no ale pomiar musi być odhaczony tabletka wydana nara
Ale to samo jest w sumie w przychodniach, przychodze- prosze do cisnienia, to nic ze wlasnie wlazlam na 2 pietro w kamienicy, czyli jak 3 normalne, bieglam do wejscia bo pada deszcz… mowie ze zadziala tak samo jakbym losowa liczbe jej podala 😂

A co do paracetamolu, mi w szpitalu na bol glowy, migrenowy kiedys dali paracetamol, pomijam cel wydania, skoro paracetamol na mnie nie dziala, ale dali w czopku… w czopku… 😩

Ale to samo jest w sumie w przychodniach, przychodze- prosze do cisnienia, to nic ze wlasnie wlazlam na 2 pietro w kamienicy, czyli jak 3 normalne, bieglam do wejscia bo pada deszcz… mowie ze zadziala tak samo jakbym losowa liczbe jej podala 😂

A co do paracetamolu, mi w szpitalu na bol glowy, migrenowy kiedys dali paracetamol, pomijam cel wydania, skoro paracetamol na mnie nie dziala, ale dali w czopku… w czopku… 😩

Może niewyraźnie mówiłaś 🤣🤣🤣

Wróciłam ze spaceru. Nie było fajnie, ledwie się turlam, a kręgosłup mnie dobija. Pogoda u mnie pieką, słoneczko swieci, delikatny wiatr. Jak dal mnie nawet trochę za ciepło. I piękne kolory na drzewach, chociaż moje ulubione już łyse.

Mojemu partnerowi kazali mierzyć 2 razy cienie je na tej samej ręce w odstępie 5 minut. Ja ostatnio zziajany dotarłam do przychodni, i chyba było 105/60.

Zrobiłam w końcu sałatkę jarzynowa. Najpierw się wkurzyłam bo nie wiem gdzie się podziało sitko do ciachania warzyw. Pewnie teraz jak już niepotrzebne to się znajdzie. Szkoda, że nie mam Więcej ogórkow kiszonych. Trochę muszę lepiej doprawić.

Jedyne co w ciąży zauważyłam że włosami to to, że tak szybko się nie przetłuszczają. Ani lepsze ani gorsze się nie zrobiły.

reklama
Czekaj, jeszcze chwile i bedzie „no siedze na tym l4 a dzwonia do mnie co chwile, musze gasic pozary, bo gowno sie narobilo” 😂 jeszcze chwileczke 😂

Do góry