reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ja tak mialam z lekamiGdyby jeszcze lekarze lub pielęgniarki się stosowali do tych zasad. W szpitalu byłam tak podminowana, co chwilę coś, ogarniałam dziecko i inne rzeczy a tu pielęgniarka że ciśnienie będziemy badać więc jej mówię że teraz to bedzie milion na milion bo przecież widzi że tu to tamto siamto no ale pomiar musi być odhaczony tabletka wydana nara
Kaalaa
Ale to samo jest w sumie w przychodniach, przychodze- prosze do cisnienia, to nic ze wlasnie wlazlam na 2 pietro w kamienicy, czyli jak 3 normalne, bieglam do wejscia bo pada deszcz… mowie ze zadziala tak samo jakbym losowa liczbe jej podalaGdyby jeszcze lekarze lub pielęgniarki się stosowali do tych zasad. W szpitalu byłam tak podminowana, co chwilę coś, ogarniałam dziecko i inne rzeczy a tu pielęgniarka że ciśnienie będziemy badać więc jej mówię że teraz to bedzie milion na milion bo przecież widzi że tu to tamto siamto no ale pomiar musi być odhaczony tabletka wydana nara
A co do paracetamolu, mi w szpitalu na bol glowy, migrenowy kiedys dali paracetamol, pomijam cel wydania, skoro paracetamol na mnie nie dziala, ale dali w czopku… w czopku…
loumarie
Ale to samo jest w sumie w przychodniach, przychodze- prosze do cisnienia, to nic ze wlasnie wlazlam na 2 pietro w kamienicy, czyli jak 3 normalne, bieglam do wejscia bo pada deszcz… mowie ze zadziala tak samo jakbym losowa liczbe jej podala![]()
A co do paracetamolu, mi w szpitalu na bol glowy, migrenowy kiedys dali paracetamol, pomijam cel wydania, skoro paracetamol na mnie nie dziala, ale dali w czopku… w czopku…![]()
Może niewyraźnie mówiłaś
Lwica1410
Wróciłam ze spaceru. Nie było fajnie, ledwie się turlam, a kręgosłup mnie dobija. Pogoda u mnie pieką, słoneczko swieci, delikatny wiatr. Jak dal mnie nawet trochę za ciepło. I piękne kolory na drzewach, chociaż moje ulubione już łyse.
Mojemu partnerowi kazali mierzyć 2 razy cienie je na tej samej ręce w odstępie 5 minut. Ja ostatnio zziajany dotarłam do przychodni, i chyba było 105/60.
Zrobiłam w końcu sałatkę jarzynowa. Najpierw się wkurzyłam bo nie wiem gdzie się podziało sitko do ciachania warzyw. Pewnie teraz jak już niepotrzebne to się znajdzie. Szkoda, że nie mam Więcej ogórkow kiszonych. Trochę muszę lepiej doprawić.
Jedyne co w ciąży zauważyłam że włosami to to, że tak szybko się nie przetłuszczają. Ani lepsze ani gorsze się nie zrobiły.
Mojemu partnerowi kazali mierzyć 2 razy cienie je na tej samej ręce w odstępie 5 minut. Ja ostatnio zziajany dotarłam do przychodni, i chyba było 105/60.
Zrobiłam w końcu sałatkę jarzynowa. Najpierw się wkurzyłam bo nie wiem gdzie się podziało sitko do ciachania warzyw. Pewnie teraz jak już niepotrzebne to się znajdzie. Szkoda, że nie mam Więcej ogórkow kiszonych. Trochę muszę lepiej doprawić.
Jedyne co w ciąży zauważyłam że włosami to to, że tak szybko się nie przetłuszczają. Ani lepsze ani gorsze się nie zrobiły.
kami1094
Robię screena i będę Ci przypominać te słowa.Nie umiem sobie wyobrazić, że nawet do mnie ktoś by dzwonił na L4 xD
Kazałabym sp...ćNa L4 to się leży, a nie gada z szefem...
![]()
loumarie
Paula_i_dzieciaczki
PamiętamA pamiętacie 13 posterunek ?![]()
reklama