reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

I znowu te chipsy. Mam jedne schowane, ale jak o nich piszecie to od razu mam chęć chrupać. A już były w tym tygodniu.

reklama
Kurde najgorsze co przeszłam to WZW C (wyleczyłam się) ale jednak żyłam z tym kilka lat. Co ja się namęczyłam to wrogowi nie życzę.

Ja się sypie od dawna. Dlatego po połogu stawiam na 100 % siebie i wszystko zmieniam baaa nawet operacje nosa sobie zrobię, zmniejsze bo brzydal jest 🤣
No właśnie ja zaczęlam, to jak zaczęłam chudnąć to mi włosy zaczęły wypadać 😭
A nawet mi fryzjerka miesiąc temu powiedziała, że po ciążach mi się zagęściły... no to co się zagęściło to teraz wypadnie. Albo mi się wudaje, bo są dłuższe, nie wiem. Miałam już takie epizody z większym wypadaniem, ale zawsze jakoś się normowało.

reklama
A czemu niby mają Cię rugac? 🤐

No pewnie że łażę w najlepsze sobie zamiast przyjść wcześniej jak wyniki są różne.
A teraz w sumie jak pójdę to zarzucę lekarz wszystkim na raz, zamiast przyjść na początku października jak wypadał czas 🐷 Jakbym była lekarzem to chyba gul by mi skoczył że tak to w d... mieli a teraz płaczą "bo mi się kręci w głowie pszepaniom"

Do góry