reklama
loumarie
Fanka BB :)
Idę dzisiaj do lekarza. Zobaczę co bicz powie na te wyniki. Jeszcze mam bakterie w moczu i fosforany bezpostaciowe bardzo liczne, znowu mi nerki siadają. Za każdym razem tak jest (poszerzone ukm)
Bakterie? ZUM zdobyłaś?
93kora
Moderator
Bakterie? ZUM zdobyłaś?![]()
Ja mam ZUM przy każdej ciąży i ***** wie o co chodzi :/ da antybiotyk i mam nadzieję, że pomoże mi to.
93kora
Moderator
A czemu niby mają Cię rugac?Ja się stresuję jutrzejszą wizytą. Czuję nadciągający opier...![]()
93kora
Moderator
Ja się sypie od dawna. Dlatego po połogu stawiam na 100 % siebie i wszystko zmieniam baaa nawet operacje nosa sobie zrobię, zmniejsze bo brzydal jestSypiemy się![]()
Lady Loka
No właśnie ja zaczęlam, to jak zaczęłam chudnąć to mi włosy zaczęły wypadaćJa się sypie od dawna. Dlatego po połogu stawiam na 100 % siebie i wszystko zmieniam baaa nawet operacje nosa sobie zrobię, zmniejsze bo brzydal jest![]()
A nawet mi fryzjerka miesiąc temu powiedziała, że po ciążach mi się zagęściły... no to co się zagęściło to teraz wypadnie. Albo mi się wudaje, bo są dłuższe, nie wiem. Miałam już takie epizody z większym wypadaniem, ale zawsze jakoś się normowało.
reklama
loumarie
A czemu niby mają Cię rugac?![]()
No pewnie że łażę w najlepsze sobie zamiast przyjść wcześniej jak wyniki są różne.
A teraz w sumie jak pójdę to zarzucę lekarz wszystkim na raz, zamiast przyjść na początku października jak wypadał czas