reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ej ona jest saperskaTo musi być sarepska Kamisa![]()

93kora
Moderator
No keczup kotlin, innej opcji nie maObecnie keczup kotlin. Co do musztardy brak preferencji. Ja się do kieleckiego przyzwyczaiłam, ale nie uważam że jest jakiś super. W sumie większość mi gdzieś tam octem zalatuje, a ja octu nie lubię.

Lady Loka
Ja to w ogole nie wiem po co wrzucać na forum zdjęcia kup. Na drugim miejscu są zdjęcia śluzuTe zdjęcia tych kup w pampersach co tu ostatnio trafiają na forum to wyglądają jak te kremy pistacjowe
Sorry musiałam się podzielić skojarzeniem.![]()

My też mieliśmy rózne kupowe przejścia z młpdym, dalej czasem nie jest jakoś ciekawie, ale jakoś nigdy nie fotografowałam. Ewentualnie żeby pediatrze pokazać, ale no forum? No bez jaj...
Btw w lidlu są teraz crunchipsy o smak spaghetti bolognese, mam dwie paczki skitrane w szafce, o ile mi mąż ich nie zje. Jak zje to się wkurwię.
I w ogole strasznie mi włosy wypadają. Obstawiam, że ze stresu :/ zaczęlam brać suple, ale to mnie jeszcze bardziej stresuje, w sensie fakt, że wypadają. A stresu na ten moment nie wykluczę za bardzo :/ i kurna no. Już nie wiem czy spinac włosy czy nie, czy to kwestia zimy czy tego, że się odchudzam czy już kij wie czego, nie mam czasu na bieganie po lekarzach. Już mam dość wszystkiego.
93kora
Moderator
Ja to w ogole nie wiem po co wrzucać na forum zdjęcia kup. Na drugim miejscu są zdjęcia śluzupo co?
My też mieliśmy rózne kupowe przejścia z młpdym, dalej czasem nie jest jakoś ciekawie, ale jakoś nigdy nie fotografowałam. Ewentualnie żeby pediatrze pokazać, ale no forum? No bez jaj...
Btw w lidlu są teraz crunchipsy o smak spaghetti bolognese, mam dwie paczki skitrane w szafce, o ile mi mąż ich nie zje. Jak zje to się wkurwię.
I w ogole strasznie mi włosy wypadają. Obstawiam, że ze stresu :/ zaczęlam brać suple, ale to mnie jeszcze bardziej stresuje, w sensie fakt, że wypadają. A stresu na ten moment nie wykluczę za bardzo :/ i kurna no. Już nie wiem czy spinac włosy czy nie, czy to kwestia zimy czy tego, że się odchudzam czy już kij wie czego, nie mam czasu na bieganie po lekarzach. Już mam dość wszystkiego.
Dla mnie też to jest chore z tymi zdjęciami

Eejże! Ja też wkurwilabym się . Mój ostatnio bierze czipsy i mówi,że otworzy bo mu apetycznie wyglądają. To mówię o nie koleżko, trzeba iść do sklepu i sobie kupić. Moje to je !

Zbadaj TSH, B12 i żelazo. Stres też ma wpływ na to.
Kaalaa
Z bardziej znanych kotlin, z mniej biedornkowyA ja lubię hellmanns lightewentualnie winiary. Kielecki nie przejdzie - ble xD
Czekam na lincz
PS. Kiedy wojna na keczupy?![]()
Wydaja, byle bys za duzo reszty nie mialaKtóra z Was boltem kiedyś jechała ? Wydają resztę z gotówki ?![]()
reklama