reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Obecnie keczup kotlin. Co do musztardy brak preferencji. Ja się do kieleckiego przyzwyczaiłam, ale nie uważam że jest jakiś super. W sumie większość mi gdzieś tam octem zalatuje, a ja octu nie lubię.

Te zdjęcia tych kup w pampersach co tu ostatnio trafiają na forum to wyglądają jak te kremy pistacjowe 🤣
Sorry musiałam się podzielić skojarzeniem. 🤣🤣🤣
Ja to w ogole nie wiem po co wrzucać na forum zdjęcia kup. Na drugim miejscu są zdjęcia śluzu 🙈 po co?

My też mieliśmy rózne kupowe przejścia z młpdym, dalej czasem nie jest jakoś ciekawie, ale jakoś nigdy nie fotografowałam. Ewentualnie żeby pediatrze pokazać, ale no forum? No bez jaj...

Btw w lidlu są teraz crunchipsy o smak spaghetti bolognese, mam dwie paczki skitrane w szafce, o ile mi mąż ich nie zje. Jak zje to się wkurwię.

I w ogole strasznie mi włosy wypadają. Obstawiam, że ze stresu :/ zaczęlam brać suple, ale to mnie jeszcze bardziej stresuje, w sensie fakt, że wypadają. A stresu na ten moment nie wykluczę za bardzo :/ i kurna no. Już nie wiem czy spinac włosy czy nie, czy to kwestia zimy czy tego, że się odchudzam czy już kij wie czego, nie mam czasu na bieganie po lekarzach. Już mam dość wszystkiego.

Ja to w ogole nie wiem po co wrzucać na forum zdjęcia kup. Na drugim miejscu są zdjęcia śluzu 🙈 po co?

My też mieliśmy rózne kupowe przejścia z młpdym, dalej czasem nie jest jakoś ciekawie, ale jakoś nigdy nie fotografowałam. Ewentualnie żeby pediatrze pokazać, ale no forum? No bez jaj...

Btw w lidlu są teraz crunchipsy o smak spaghetti bolognese, mam dwie paczki skitrane w szafce, o ile mi mąż ich nie zje. Jak zje to się wkurwię.

I w ogole strasznie mi włosy wypadają. Obstawiam, że ze stresu :/ zaczęlam brać suple, ale to mnie jeszcze bardziej stresuje, w sensie fakt, że wypadają. A stresu na ten moment nie wykluczę za bardzo :/ i kurna no. Już nie wiem czy spinac włosy czy nie, czy to kwestia zimy czy tego, że się odchudzam czy już kij wie czego, nie mam czasu na bieganie po lekarzach. Już mam dość wszystkiego.

Dla mnie też to jest chore z tymi zdjęciami 🤐.

Eejże! Ja też wkurwilabym się . Mój ostatnio bierze czipsy i mówi,że otworzy bo mu apetycznie wyglądają. To mówię o nie koleżko, trzeba iść do sklepu i sobie kupić. Moje to je ! 🤣

Zbadaj TSH, B12 i żelazo. Stres też ma wpływ na to.

No w sumie nawet na głupim Pinterest są infografiki z narysowaną kupą i informacjami, jaka kupa przy jakim karmieniu jest normalna, a jaka wymaga zainteresowania 🤔

A ja lubię hellmanns light :D ewentualnie winiary. Kielecki nie przejdzie - ble xD
Czekam na lincz 🤣🤣🤣

PS. Kiedy wojna na keczupy? 😅
Z bardziej znanych kotlin, z mniej biedornkowy :D ale musztarda sarepska do potraw, a do kielbaski francuska :D
Która z Was boltem kiedyś jechała ? Wydają resztę z gotówki ? 🤣
Wydaja, byle bys za duzo reszty nie miala :D

reklama
Do góry