reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Drogie właśnie, u nas na wsi w salonie za to na długie włosy od 450zl liczą. Ja mam długie i nie decyduje się na to bo mi szkoda
To ja nie byłam 5 lat u fryzjera 🫣 mam kręcone i sama sobie ciacham raz na rok żeby nie było ich za dużo, a że w kolorze rudego wina albo też dzikiej wiśni to farbuję sama tak co 3 tyg, aczkolwiek baaaaardzo szybko kolor traci swój blask. Z długością to u mnie nie widać, jak umyję są do pasa a po wysuszeniu loki do łopatek 😅
Ja właśnie wolę półsłodkie 😁 ostatnio bardzo lubię wina z winiarni Zamojska, wiśniowe mi tak dobrze wchodziło…
Zapraszam na moje domowej roboty 🍷🍇

Cześć dziewczynki, dziś witam się raczej smutno, przed nami taka góra badań, że mi słabo. Połowę to pierwszy raz na uszy słyszałam. Na genetyczne to nawet pół roku się czeka więc przeprawa przed nami jak diabli. Dziś to dopiero wszytsko przetrawiam, i czuję się zagubiona totalnie. Patrzę na ludzi dookoła którzy naprawdę nie powinni mieć dzieci, a mają je na pstryknięcie palcem i nie wiem czy to nie jest moment by poprostu odpuścić. Może matka natura jest mądrzejsza i wie lepiej, może poprostu nie powinniśmy iść dalej. Idę powieszę pranie, pojadę na targ kupić dynie, zajmę się czymś żeby nie zapłakać się sama w sobie.

Trzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymagania 😂
Ja polecam irakijskie ,koszerne wino (nie piłam go z powodu jakiś poglądów tylko z polecenia) i nazywa się
🚨 *uwaga* 🚨
ZMORA

-kosztuje ok 42 zł ale jest naprawdę sztosik (jest z %,nie ma zamiennika bez).
Jest napewno dostępna w Auchan - wiem,że się nie powinno zachęcać do spożywania alkoholu ale komuś na prezent czy do skosztowania polecam 🤌🏼jest półsłodkie i słodkie,czerwone i białe

O matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałam 🙈 powiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Jak okolice 3 miasta to w Gdyni polecam Sylwię Kuchta (salon magic hair) na pełni wiedzy i nie owija w bawełnę i jest po prostu zajebista. Z brązowych i czarnych włosów wyprowadziła mi platynowy blond i nie spaliła mi włosów 🤌🏼🤌🏼 chodziłam do niej chyba 4 lata

dziewczyny, obłędne macie włosy ❤️
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładu :) jesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.

dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim 😞

kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?:)
Też masz śliczne gęste włosy😍 i jak ładnie ułożone 😀

reklama
dziewczyny, obłędne macie włosy ❤️
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładu :) jesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.

dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim 😞

kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?:)

Piękne włosie 🥹

Wypróbuj może maski Garnier Hair Food, wersja kakaowa 😃

Do góry