reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Niby nie moga zadawac takich pytan, ale jak padnie to co zrobisz? Co najwyzej zglosisz ale pracy jak nie bylo tak nie ma… polotyka prorodzinna tfu!

Kurde fajne mialyscie te prace, ja nie moglam nic podjadac 😂 nawet w maku czlowiek byl taki zajechany tymi zapachami, ze sie odechciewalo, a zeby zjesc i tqk musialabym zaplacic :D

W maku moja siostra robiła za nim do Wietnamu pojechała. Mówiła, że ostry zapierdziel tam jest 🤐. Wracałam do domu to włosy tłuszczem dawały

Zapuszczałam sobie swoje pazury. Miałam już tak ładne długie, wypiłowane aż do wczoraj. Wkręcił mi się tryb sprzątania i jeden paznokieć poszedł w Uj. Teraz muszę na tipsie jechać 🤐. Ale jestem zła.

reklama
Zapuszczałam sobie swoje pazury. Miałam już tak ładne długie, wypiłowane aż do wczoraj. Wkręcił mi się tryb sprzątania i jeden paznokieć poszedł w Uj. Teraz muszę na tipsie jechać 🤐. Ale jestem zła.

Kleisz tipsy? 😮
Ale się nie wyspałam dziś, ja pierniczę. Nie wiem czy tu kawa pomoże. 🫠 Chyba że dwie pod rząd. 🤣

Do góry