reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja przy wyjezdzie za granice musimy miec paszport! gdyby nas złapali i bez dokumentu to mogli by myslec ze naewt ukradlismy to dziecko!! paszport jest obowiazkowy, nam nawet kazano miec akt urodzenia-bo moze sie przydac. policja potrafi sie przyczepic do wszystkiego. przy wyrabianiu paszportu dziecku ,usza byc obydwoje rodzice-zeby złożyć podpis, potrzebny jest akt urodzenia i zdjęcia. my robilismy mojej 2miesiecznej córce ciężko było bo trzeba było zrobic tak żeby było widać uszy:baffled:

ja przy wyjezdzie za granice musimy miec paszport! gdyby nas złapali i bez dokumentu to mogli by myslec ze naewt ukradlismy to dziecko!! paszport jest obowiazkowy, nam nawet kazano miec akt urodzenia-bo moze sie przydac. policja potrafi sie przyczepic do wszystkiego. przy wyrabianiu paszportu dziecku ,usza byc obydwoje rodzice-zeby złożyć podpis, potrzebny jest akt urodzenia i zdjęcia. my robilismy mojej 2miesiecznej córce ciężko było bo trzeba było zrobic tak żeby było widać uszy:baffled:
Zgadzam sie....paszport potrzebny........nie daj Boze zatrzyma Was policja i problem gotowy.My małemu wyrobilismy...............ale miałm poadakę jak napisałam małego wzrost :58cm:-D:-D:-D:-D

hejka
buciki Alusia ma wie pary ale takie najmniejsze i są na nią dobre Ma małą nóżkę ale i tak nie pobije mojego synka bo ten ma nóżke niewiele większa od niej;-)
paszport idę robić w poniedziałek ale tymczasowy bo na normalny już nie mam czasu tzn tymczasowy dają po tygodniu a normalny po miesiącu takie mają zdjęcia

Załączniki

• IMG_2291 [640x480].JPG
    IMG_2291 [640x480].JPG
    25,5 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_2292 [640x480].JPG
    IMG_2292 [640x480].JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 29
Sylka gratulki dla Kacperka kolejnych dwóch ząbków:tak::tak:
Helenko super ........własny domek................fajne Ci. A powiedz jak tam Karolek?Siedzi, raczkuje, zabki ma?
Mam nadziejż,że już Ci tak nie choruje...caluski dla niego:tak::tak:

reklama
Dzowniłam dziś do kolegi celnika, bo chcieliśmy się wybrac na Tropikalną Wyspę do Berlina Tropical Islands > Goście. Super jest tam... ale niestety... Problem był z Kubą bo jeśli chodzi o paszport lub dowód to mówi ze można ryzykowac,ale jak nas zatrzymają to 30 Euro kary.

A w ogóle to mieliśmy jecha na weekend nad morze ,, ale zrezygnowaliśmy bo ma byc w weekend 15-17 stopni.

Do góry